Grusomt...

Hei alle sammen...

Kom nettopp hjem fra Sverige med pappa, grått og trist. Hele helgen har vi tenkt på de stakkars menneskene som var med om det fæle som skjedde i Oslo og på Utøya på fredags ettermiddag. Mer om det her: vg.no. Her er hvordan jeg opplevde det:

Fredag ved 17. tiden (tror jeg) satt vi å kjørte bil på vei mot farmor og farfar (i Sverige). Nyhetene skulle bli lest opp, og jeg tenkte det var fint å få høre hva som egentlig hadde skjedd i det siste. Det første de sa var noe sånt som: "Det har gått av en bombe i Regjeringskvartalet i Oslo..." Vi ble helt skjokket og tenkte at det værste hadde skjedd allerede. Så ble klokka mere, vi kom fram, spiste middag, og skrudde på tv´en. Så kom det meldinger og bilder om at det hadde vært skyting på Utøya, hvor AUF´s sommerleir var. Vi fortsatte å se på nyhetene, og etterhvert fikk man hvite at det var en man i politiuniform som hadde gått i land på øya og bare skutt alle han så. Grusomt. 

Vi fikk høre at det var 7 døde i Regjeringskvartalet, og 10 døde på Utøya. 

Morgenen etter, 23/7 (lørdag), var meldingen på nyhetene grusomme. 84 døde på Utøya, som senere ble til 85, og idag ble til 86. Det var fælt, og man ville så gjerne gjøre noe for å hjelpe... 

Heldigvis var det ingen jeg kjenner som var på noen av stedene når det skjedde, men til alle dere der ute, som enten har mistet noen eller at personen er savnet, jeg føler med dere. 

Følte bare for å skrive dette, sikkert gørrkjedelig for dere som allerede vet alt av hva jeg skrev, men jeg måtte bare få det ut...

                     

                                               //Croatia 2011//

- Julia

Nå har jeg: 8 leser(e)


      24.07.2011
  • 22:58
  • I kategorien: Hverdag
  • Kommentarer: 0

Vil du si noe om "Grusomt..."?


En 16 år gammel jente som bor i Asker. Går på cheerleading og liker å ta bilder. ♥

  • venn bloglovin' kontakt  • hits