Jenta jeg trodde jeg var - DEL 2

DEL 1

"Heii!" var det første Isabell sa til meg da hun åpnet døren. Hun ga meg en klem, og smilte søtt til meg. "Er du klar for å se overraskelsen?" spurte hun spørrende. "Jepp", svarte jeg raskt tilbake. Hun satte på meg et svart pannebånd som øyebind, og dro meg gjennom gangen dems. Hun stoppet meg, og jeg hørte hun åpnet døren...

_______________________________________________________________________________________

"Overraskelse!", ropte alle vennene mine, mens Isabell tok av meg pannebåndet. "Oj!" var alt jeg kunne si. Jeg sto midt inne i rommet hennes, omgitt av vennene våre. Overalt var det puter og pledd, popcorn, brus og godteri. "Vi tenkte å gjøre noe spesielt, og derfor tenkte vi å ha filmmaraton, med favorittfilmene dine, nemlig Twilight! Vi har bestilt pizza, og har brus, godteri, snacks og alt annet godt her!" Jeg smilte. "Tusen takk for at dere gjør dette for meg!" sa jeg takknemlig. "He he, bare morsomt det", svarte de. Vi satte oss til rette blant putene og pleddene, og fikk velge brus. Jeg tok Cola, favoritten min. Plutselig ringte det på døren, og alle skvatt. "Det må være pizzaen!" sa Isabell mens hun spratt opp. Hun kom tilbake noen minutter senere, bærendes på 5 store pizzaer. "Nam!" sa Caroline. Isabell satte pizzaene på gulvet, og sa at det bare var å forsyne seg. Alle begynte å glefse i seg store sykker, og bestisen min satte på den første filmen, skrudde av lyset i taket, og avskjedskvelden kunne begynne!

"Hadet, jeg kommer til å savne dere så sykt mye!" sa jeg trist til jentene mine. "Vi kommer til å savne deg og!" sa de like trist. "Men vi kommer jo til å holde kontakten på face og skype", sa Marie, og de andre sa seg enige. Jeg ga alle en stor klem, før Isabell fulgte meg til døren. "Ja? du får ha det fint da. I New York Hannah! Du kommer til å få det perfekte livet du alltid har ønsket deg!" "Nei, det blir ikke perfekt uten dere! Dere må komme på besøk!" "Ja, vi får håpe vi for lov", sa hun og smilte et lite smil. "Hadet da, jeg kommer til å savne deg Hannah." "Jeg kommer til å savne deg mer!" Hun ga meg en stor klem, og vinket farvell til meg. Jeg vinket tilbake, satte meg inn i bilen, og ble kjørt bort fra vennene mine?

             

                   5 kommentarer og neste del kommer!


      10.08.2011
  • 22:09
  • I kategorien: Blandet
  • Kommentarer: 5
10.08.2011   22:23
bra skrivt !
10.08.2011   22:32
du skriver sykt bra! :D
11.08.2011   03:37
bra skrevet :)
Skrevet av: majalw
12.08.2011   16:51
Gjerne stikk innom bloggen min. www.majalw.blogg.no

Please ♥

Ingen gidder, skal jeg si deg -.-
Skrevet av:
16.08.2011   17:49
kult<3

Vil du si noe om "Jenta jeg trodde jeg var - DEL 2"?


En 16 år gammel jente som bor i Asker. Går på cheerleading og liker å ta bilder. ♥

  • venn bloglovin' kontakt  • hits