0 blogging...

Heisann!

Sorry for 0 blogging igår kveld og idag, men har vært litt opptatt kan man si... Igår var jeg jo litt hos Ella på morgenen, jeg hadde jo tross alt overnattet der! Vi sto opp ganske tidlig, og så kom Jennifer (en venn av Ella), og vi gjorde klart filmen vi hadde filmet dagen før, altså lørdag:) Tror den skal legges ut på Ellas blogg om ikke altfor lenge, men kan selvfølgelig si ifra her på bloggen om når den har blitt lagt ut! Ps. Den er på svensk, men jeg tror man forstår handlingen, selvom man ikke forstår språket. Og svensk er jo ikke såå ulikt norsk heller da;)

Men jo, igår så dro vi jo hjem på ettermiddagen... og idag har jeg bare vært på skolen og fotballtrening! Gøy med fotball, og litt(!) gøy med skole...

                

Uansett vet jeg at Day 9 ikke kom igår, men la oss bare si at igår IKKE inngikk i 10 Days... så tar jeg Day 9 idag, og Day 10 i morgen;)

Og spørsmålrunden... jeg vet at jeg skrev at jeg skulle svare så fort som mulig... men det har jeg rett og slett ikke hatt tid til! Så kanskje jeg filmer den imorgen, vi får se... men jeg har ihvertfall ikke glemt det! Bare så dere vet det:) Og det er fortsatt mulig å sende inn spørsmål!

Ja, det ble et ganske langt innlegg, sikker mange som bare hoppet nedover siden, men hvis du leste alt dette, da vet du ihvertfall hva jeg har gjort igår og idag:D

                             Q: Syns om bildet?


      22.08.2011
  • 20:34
  • I kategorien: Hverdag
  • Kommentarer: 0

Vil du si noe om "0 blogging..."?


En 16 år gammel jente som bor i Asker. Går på cheerleading og liker å ta bilder. ♥

  • venn bloglovin' kontakt  • hits