Vil du få 3 kommenterer, les HELE dette innlegget, og finn det ut!

Heisann!

Nå sitter jeg og spiser pasta og ost, altså sånn at osten smelter! Det er kjempegodt, og er et annet alternativ til pasta og ketchup (man spiser IKKE pasta og ost med ketchup, ihvertfall ikke etter "oppskriften" min;))!

Snart står fotballtrening for tur, var egentlig litt usikker på om jeg skulle eller ikke, fordi jeg er så forkjølet... men nå har jeg ihvertfall bestemt meg for å gå! Selvom vi kanskje tror jeg har bihulebetennelse eller noe, fordi jeg får sånn "lokk for ørene" hele tiden:( Ikke gøy! Men det går sikkert over om ikke så lenge(Y) ((Y) betyr tommelen opp, for de som ikke visste det!)

                

Et "demobilde" jeg lagde på picnik igår:) Har altså ikke tatt bildet selv... Er uansett litt bedre enn arkivbilder!

Det var vel litt om hva jeg gjør nå... veldig kjedelig innlegg faktisk:P Ser forresten at en til har meldt seg på til blogg vs blogg'en, og det er SUPERBRA!! For dere som fortsatt ikke har meldt dere på, det kan dere gjøre HER! Hvis du vil vite hva man kan vinne se HER!

PS. Tenkte å endre på designet om ikke så lenge, så hvis du har noen bra Gratis-design sider/blogger, skiv de i kommentarfeltet! Den med flest sider/blogger vinner 3 kommentarer (hvis den har blogg da...)!


      07.09.2011
  • 16:01
  • I kategorien: Hverdag
  • Kommentarer: 1
Skrevet av: stoltbergenser; Sofie
07.09.2011   16:08
på bloggen min på menyen er det 3 stk ;)

Vil du si noe om "Vil du få 3 kommenterer, les HELE dette innlegget, og finn det ut!"?


En 16 år gammel jente som bor i Asker. Går på cheerleading og liker å ta bilder. ♥

  • venn bloglovin' kontakt  • hits