Juksing:(

Heisann!

Må bare unnskylde for superdårlig blogging, men jeg har rett og slett ikke hatt tid! I helgen har jeg jo vært i Sverige, og etter at jeg fikk låne pc'en til Ella har jeg ikke fått tilgang til noe mer pc'utsyr, og da ble det jo såklart veldig vanskelig å blogge! Men søndag feiret vi ihvertfall bursdagen til Adam, lillebroren min! Da kom kusinen og fettern vår på besøk:D Mandag jobbet vi litt i hagen og sånt, og dro hjem. Kom hjem ganske sent, og då orket jeg ikke å blogge! Og idag har jeg jo vært på skolen, og da var vi på Asker museum og lærte om kalkstein! Altså, en veldig ålreit skoledag:)

BLOGG VS. BLOGG: OG SÅ MÅ JEG BARE FÅ NEVNE EN VIKTIG TING, OG DET HADDE JEG SAGT KLART IFRA OM FØR AVSTEMNINGEN BEGYNTE, OG DET ER NEMLIG AT NOEN AV STEMMENE ER FRA SAMME PERSON, OG DET VAR IKKE LOV! DERFOR BLIR ALLE STEMMENE TIL DEN PERSONEN DISKA (DISKVALIFISERT) OG DA SER STILLINGEN UT SLIK:

1. IMJ97 ANTALL STEMMER: 16

2. TheaPN ANTALL STEMMER: 4

3. Rangla ANTALL STEMMER: 1

4. Milliy ANTALL STEMMER: 0

Det var særlig en person som hadde stemt 3 ganger på samme person, jeg vet hvem det er, men velger å ikke gå ut med noe navn. Jeg synes det allikevell er dårlig gjort å ødelegge konkurransen på den måten!

                 

Over til en mer positiv ting, og det er at ikveld får jeg tilbake pc'en! Så da blir det bedre innlegg, UTEN ARKIVBILDER!!!! Svarene på spørsmålsrunden kommer også, og bilde av hemmeligheten! Tipper at jeg ikke orker å legge ut bilder av den ikveld, men isåfall lover jeg at det blir imorgen (eller på torsdag):) Synes ikke at det egentlig ikke er noe stor vits i å fortelle og forklare hva det er, det var ihvertfall en burdagsgave til broren min, man kan kalle det et bildecollage av masse FCBarcelona bilder på (han er veldig stor fan av det fotballaget)!      

                        Q: Syns om bildet?


      13.09.2011
  • 16:03
  • I kategorien: Hverdag
  • Kommentarer: 0

Vil du si noe om "Juksing:("?


En 16 år gammel jente som bor i Asker. Går på cheerleading og liker å ta bilder. ♥

  • venn bloglovin' kontakt  • hits