3. søndag i advent

Heisann!

Nå har jeg stått opp, og skal vel snart spise frokost... har ganske mange planer for idag også, spille fotballkamp, pakke inn noen gaver og øve til de begge foredragene! Er vel ca. nesten 2 dataskrevne sider som jeg skal kunne utenatt, 1 side imorgen, og 3/4 side på tirsdag... tror og håper det er de siste fremføringene/prøver vi skal ha før jul:D

Og så er det jo 3. søndag i advent idag:) Det betyr at det bare er 1 uke til 4. advent, som betyr at det er 6 dager igjen til jul! Synes tiden går altfor for jeg:)

Q: Hva skal du idag?


Husk at ikveld er siste frist for å melde seg på fotokonkurransen! Meld deg på, og les mer om den HER :)


      11.12.2011
  • 10:42
  • I kategorien: Hverdag
  • Kommentarer: 4
Skrevet av: Marthe
11.12.2011   11:11
Digger designet ditt <3 Laget det selv ?
Skrevet av:
11.12.2011   11:13
Hei et lite tips hvis du skal ha copyright på bildene dine så skal det være sånn at når man tar høre klikk på bildet ditt så går det ikke an å kopiere bildet eller lagre det, og DA er det copyright... men på bildene din går det an å kopiere de og lagre de så da er det ikke copyright... bare et lite tips ;)

Liker bloggen din veldig godt! :)
Skrevet av: Julia
11.12.2011   11:19
Anonym: Takk for tipset! Har lest det før et sted, så visste om det... men tror ikke jeg kommer til å bruke det allikevell, og det jeg mener med copyright´en "min", er at hvis folk skal bruke bildet så må de skrive at de har tatt det fra min blogg... for jeg blir selv utrolig irritert når jeg har fotokonkurranser, og det er nesten umulig for meg å få bildet til personer med kopisperre på bloggen, til et "stemme-innlegg" på bloggen min...

Men så bra at du liker bloggen min da:)
Skrevet av: Julia
11.12.2011   11:20
Marthe: Så bra du liker det! Nei, jeg har ikke laget det selv, er ikke såå flink;) Men det er et gratisdesign fra siljelien.blogg.no!

Vil du si noe om "3. søndag i advent"?


En 16 år gammel jente som bor i Asker. Går på cheerleading og liker å ta bilder. ♥

  • venn bloglovin' kontakt  • hits