Verdens lengste innlegg... eller ikke....

Heisann!

Har kommet hjem fra skolen, og sitter å fryser! Hele dagen har det regnet, men når jeg skulle gå hjem ble det til en slags sluddstorm... ikke bra! Så gikk halve veien i regn, halve i snø:( Bakken er dekket med is, så vanskelig å ikke skli og! Hele meg ble gjennomvåt, og det drypper fortsatt fra håret mitt en time etter at jeg gikk inn!Sorry for litt uklare snøbilder, men er nesten helt mørkt ute og det var litt vanskelig, vått og kaldt å få til at kameraet fokuserte på snøen:)

Og så hadde jeg jo naturfags-presentasjon med gruppen min, og det gikk faktisk veldig bra for gruppa syntes jeg! Vi får inviduelle karakterer, men har ikke fått vite dem helt enda... for min egen del kunne jeg godt ha øvd litt mer, men ellers gikk det helt fint:)

Nå sitter jeg å drikker kakao og koser meg, og skal snart begynne på leksene! Skulle egentlig hatt en liten norsk-lekseprøve imorgen, men læreren sa at hun utsetter den til etter jul... *lykke*! Tror jeg nå endelig er ferdig med alle prøver og fremføringer før jul! Denne uken er helt vanlig, torsdag er det "julefest":) Mandag neste uke er bare en "lekedag", og tirsdag kommer vi på skolen, har samling med hele skolen, får karakterkortet og drar hjem ved 11.30! Bare 5 skoledager igjen nå♥

Q: Når er siste skoledag før jul på skolen din?

Q: Er det et slikt snegnvær (snø + regn = snegn...) hos deg også?


"God" lucia også!


      13.12.2011
  • 15:51
  • I kategorien: Hverdag
  • Kommentarer: 3
Skrevet av: MarenogLinnea<3
13.12.2011   18:54
ja, det snør og regner her:/
Skrevet av: Skadi
13.12.2011   19:49
Jeg tror 21.12 er siste skoledagen min.. er ikke helt sikker! ^^

Hos meg er det også "snegnvær"! ;/
Skrevet av: Hitw
14.12.2011   04:36
Det er siste skoledag idag, hos meg (Onsdag!) Yayaaayyayayaya! :-) Er så glad nå :-)

Vil du si noe om "Verdens lengste innlegg... eller ikke...."?


En 16 år gammel jente som bor i Asker. Går på cheerleading og liker å ta bilder. ♥

  • venn bloglovin' kontakt  • hits