Amaizine

Hola! Nå sitter jeg her hjemme, slapper av og chatter med folk på face... igår skulle jeg jo lage den danbofiguren, og det gjorde jeg også... det tok 4 timer! Og den ble litt misslykka... hehe, gikk ikke ann å bevege på armene, og det var meningen at det skulle være mulig:( Her får dere ihvertfall noen bilder av den, som jeg tok nå istad! Tok ingen andre bilder enn av den, kameraet ble tomt for batteri:/


Nå ikveld skal jeg gjøre noe som jeg tror er  hyggelig, med mine beste venner! Det er en overraskelse, så jeg vet enda ikke hva vi skal gjøre.... men så lenge det ikke er å bade med edderkopper eller insekter, tror jeg det blir kjempegøy♥

Q: Synes du danbo-figurer er søte?

Btw, hvis noen tror at jeg har prøvd å skrive "Amazing" i overskriften, så er det FEIL. Det er navnet på danbofiguren min, og uttales "ameizinn":)

Og en ting til, tror jeg kommer til å gjøre noen forandringer på designet i helgen, bare sånn at det er sagt!


      20.01.2012
  • 17:08
  • I kategorien: Hverdag
  • Kommentarer: 3
Skrevet av: Hitwe
21.01.2012   05:32
ÅÅÅ!! Så utrolig søt! Hvordan lager man sånne? Kan du sende link til en side hvor man kan lage en slik? Den var utrolig søt!! Hvorfor er den laget av esker montro? Hehe :)

Keep up with the good work! Kos dere! :-)
Skrevet av: Julia
21.01.2012   10:05
Hitw: Jeg fant ut hvordan jeg skulle lage min på denne linken: http://tirilandart.blogg.no/1310065269_danbo.html

Først må du printe ut de to som er Print, og så se på videoen.... videoen "forklarer" mest:) Vet faktisk ikke hvorfor den er laget av esker, men det ser ut som en pakke man sender i posten, for den har på-en-måte frimerke og sånn på hodet! Lykke til, og ikke ha dårlig tid når du skal lage den;)
Skrevet av: Alexandra
21.01.2012   10:15
utrolig fin!

Vil du si noe om "Amaizine"?


En 16 år gammel jente som bor i Asker. Går på cheerleading og liker å ta bilder. ♥

  • venn bloglovin' kontakt  • hits