Et fint fuglesmykke

Fuglesmykket dere ser til venstre fulgte med Julia-bladet jeg fikk igår(?), jeg abonnerer nemlig! Abonnenter får bladet noen dager før, og jeg tror at bladet er i salgs fra mandag av (litt usikker siden det er en "helligdag"). Synes det ihvertfall er kjempefint, perfekt for å friske opp fine sommerantrekk!

Både idag, igår og dagen før der igjen har jeg gått med shorts på skolen, såå deilig! Er jo så utrolig varmt ute for tiden, noe som gjør at jeg enda lettere får migrene, før jeg har vendt meg til temperaturen. Igår hadde jeg litt vondt i hodet, + at jeg var på telemarksavslutning (vi sto ikke på ski til dere som trodde det...). Begyner endelig etter 4-5 utrolig varme dager å bli vandt til temperaturen, og kan nyte den litt mer. Men jeg liker meg fortsatt best i skyggen da;)

Blir nok ikke så mye blogging i helgen, men skal forsøke å lage noen utkast med bilder! Vil helst være ute og nyte solen istedenfor å sitte inne på pcen hele dagen:)

Q: Er du glad det er helg?

Q: Har du det, eller et lignende, smykke?


      25.05.2012
  • 16:03
  • I kategorien: Hverdag
  • Kommentarer: 5
25.05.2012   16:06
Kjempefine bilder! <3 Utrolig søtt smykke! Har ikke så mange slike søte med duppedingser på. Flest enkle i sølv... som jeg har fått i konfirmasjon og slikt :D Jeg liker helg kjempegodt... da kan jeg spise sjokolade! <3 Håper du får en fin helg! :D
Skrevet av: Maja
25.05.2012   17:21
Jepp, har smykket:) Er kjempeglad for at det er helg, spesielt når det er meldt så fint vær!
Skrevet av: Rim Bitar
25.05.2012   18:46
nei , men det var fint :)
Skrevet av: Ella Sophie Olafsen
26.05.2012   04:24
Så fint og søt smykke! Har ikke noe slikt som ligner. Jeg er super glad for at det er helg!
Skrevet av: Eline
26.05.2012   10:00
Syns det var kjempesøtt! Har ikke abbonnoment, så det er ikke så sannsynlig at jeg kommer til å få bladet og smykket i butikken eller noe...

Vil du si noe om "Et fint fuglesmykke"?


En 16 år gammel jente som bor i Asker. Går på cheerleading og liker å ta bilder. ♥

  • venn bloglovin' kontakt  • hits