Black and white

Jeg har virkelig fått dilla på svart-hvite bilder i det siste! Over ser dere et gammelt bilde, med ny redigering. Føler at uten farger blir detaljene så mye bedre fremhevet, enn hvis det skulle vært forstyrrende objekter i bakrunden med stygge farger. 

Nå sitter jeg ihvertfall her i soffaen, i hyggepiecen min og med et fleecepledd over meg. KOS♥ Har drukket te og spist frokost, og er klar for å være litt kreativ. Som jeg tidligere har nevn blir jeg alltid så mye mer kreativ når det er dårlig vær ute, og idag har jeg planer om å få lagt ut minst 1 fototips;)

Q: Er det dårlig vær hos deg (her er det regn + storm...)?

Q: Hva pleier du å gjøre når det er dårlig vær (trenger tips, hihi)?


      03.06.2012
  • 11:51
  • I kategorien: Hverdag
  • Kommentarer: 3
Skrevet av: Maja
03.06.2012   11:59
Pleier også å sitte i sofaen i behagelige klær, med pc-en i fanget og tv-en på! Og en kopp te og kanskje et par kjeks (for ekstra kos) og selvfølgelig et deilig pledd:) Er jo litt deilig med sånne dager og!

Ja, er dårlig vær her... regn og vind, så vidt jeg vet...
Skrevet av: FloydSab
03.06.2012   11:59
Veldig dårlig vær her! jeg trenger egentlig også et tips til hva jeg kan gjøre når det er dårlig vær! Kanskje tegne eller no? <3<3<3<3
Skrevet av: Ella Sophie Olafsen
03.06.2012   12:28
Så fint bilde! Her regner det.. Boring! Tehe :) Det er ganske uvanlig at det regner her- har vært opptil 37 varmegrader med sol hver-dag, hva er dette for noe? Hehe :)

Vil du si noe om "Black and white"?


En 16 år gammel jente som bor i Asker. Går på cheerleading og liker å ta bilder. ♥

  • venn bloglovin' kontakt  • hits