Colorful

Ja, da sitter jeg her og vet ikke hva jeg skal skrive. Følte for å skrive et "personlig" innlegg, og ikke bare legge ut et bilde. Er mulig det ikke blir så mye blogging de neste dagene, men jeg skal forsøke å poste ihvertfall 1 innlegg hver dag. Har en plan om å få skrevet ferdig innlegget med hvilke blogger jeg leser, lage enda et vurderings-innlegg og lage et innlegg med bilder før og etter redigering. 

Akkurat nå for tiden holder jeg på med å pusse opp rommet mitt, så det er såvidt at jeg kan være på det idet hele tatt. Når jeg spurte om tips til hva jeg kunne blogge om, var det en som tipset om at jeg kunne vise rommet mitt, noe jeg garantert kommer til å gjøre når det er klart! 

Og så kan jeg jo bare tipse om at idag er siste påmeldingsdag til fotokonkurransen  hvor du kan vinne et kamerasmykke, så meld dere på! Er så sinnsykt sint på meg selv fordi jeg ikke har fått laget en film til Eirins konkurranse, ååååårrgg! Hadde planer om å gjøre det igår, men når over halve dagen gikk til soving så måtte jeg bare innse at jeg aldri hadde blitt ferdig i tide... buhu:(

Q: Hva skal du idag?


      25.07.2012
  • 11:55
  • I kategorien: Hverdag
  • Kommentarer: 3
Skrevet av: l e n a j e n s e n
25.07.2012   12:08
Så fint bilde! I dag skal jeg bare kose meg med venner!

Kos deg i dag da :D
Skrevet av: Maja
25.07.2012   12:54
Så fint bilde! I dag skal jeg prøve med på enda fler av dine supre fototips, og dra til Asker for å titte litt:)
Skrevet av: Binta
25.07.2012   23:40
Awe , så nydelig! Du er utrolig flink! Var på tusenfryd!

Vil du si noe om "Colorful"?


En 16 år gammel jente som bor i Asker. Går på cheerleading og liker å ta bilder. ♥

  • venn bloglovin' kontakt  • hits