Deltar i en konkurranse

Jeg finner så mange konkurranser nå for tiden! Og selvom jeg har pause så er det jo et krav for å være med at man lager et innlegg om det, og legger med bildet sitt, så da får jeg gjøre det ;)

Bildet over deltar jeg med i denne fotokonkurransen, og hvis jeg vinner vil jeg mer enn gjerne vinne dette gråfilteret fra kamda.se!

Motivering (på svensk): "På siståndet har jag blivit mer och mer intresserad av att ta "vatten-bilder" med långa slutartider, vilket nästan är omöjligt för att det alltid blir för ljust. Derför hade et gråfilter/ND-filter varit perfekt ♥


Med bildet over er jeg med i Amandas fotokonkurranse hvor temaet er "farger", og jeg valgte å delta med bildet over fordi jeg synes det var veldig kult med de naturlige regnbue-fargene i spindelvevet! Hvis jeg vinner vil jeg gjerne vinne dette gråfilteret fra kamda.se!

Motivering (på svensk): "På siståndet har jag blivit mer och mer intresserad av att ta "vatten-bilder" med långa slutartider, vilket nästan är omöjligt för att det alltid blir för ljust. Derför hade et gråfilter/ND-filter varit perfekt ♥"


Med bildet over deltar jeg i Kamda.se sin fotokonkurranse hvor temaet er "Trær". Du kan vinne et gavekort på 300 kr på kamda.se/idiwa.se, og hvis jeg er så heldig å vinne vil jeg gjerne vinne dette gråfilteret og denne filtervesken fra kamda.se!

Q: Hva syntes du om det første bildet?


      09.10.2012
  • 19:53
  • I kategorien: Julia
  • Kommentarer: 3
Skrevet av: Elize
09.10.2012   21:16
Kjempefint bilde:))
Skrevet av: Anette ♕
10.10.2012   01:59
Nydelig bilde!
Skrevet av: Ella Sophie Olafsen
10.10.2012   09:01
Fint bilde! Har stemt på deg!

Vil du si noe om "Deltar i en konkurranse"?


En 16 år gammel jente som bor i Asker. Går på cheerleading og liker å ta bilder. ♥

  • venn bloglovin' kontakt  • hits