Back on track

Mattetentamen er overstått og jeg sitter igjen med en gooood følelse inne i meg! Neste uke kan bare bli bedre; kulturuke (jeg kom inn på foto, er helt overlykkelig), pizza på det siste konf-møtet, UKM og konfirmasjon! Ææ, gleder meg villt til alt! Litt kjipt er det jo selvfølgelig at UKM er samme helg som konfen... men jeg satser på å få kommet meg dit på fredagen. 
Så, over til kulturuka, for dere som ikke vet hva det er. På skolen vår har de nemlig noe som kalles for det, kulturuka, én gang i året. Da er du på en "aktivitet" mandag, tirsdag og onsdag, før det hele avsluttes med et show på onsdags-kvelden hvor vi viser fram hva vi har gjort for foreldre og søsken. Ifjor var jeg på baking, men det er foto jeg hele tiden har drømt om... og nå kom jeg inn, som eneste fra hele storklassen (40 st)! O.v.e.r.l.y.k.k.e.l.i.g. Så kort fortalt, 3 dager neste uke får jeg gjøre det jeg liker aller best på SKOLEN ♥

Ja, så som dere skjønner så er jeg skikkelig happy nå! Har ikke vært så glad på mange måneder føles det som! Itillegg har jeg masse bilder fra både påskeferien(!) og Tsjekkia (og litt annet) som jeg tenkte å legge ut her, gled dere! Og for dere som lurer på hvor topplisten blir av, jada, den kommer imorgen :)

Q: Hvordan går det med deg for tiden?


      18.04.2013
  • 19:16
  • I kategorien: Bloggen
  • Kommentarer: 3
Skrevet av: Eline
18.04.2013   19:36
Så bra at du er tilbake! <3 Utrolig kult bilde!
Skrevet av: Ulrikke Rødland
18.04.2013   20:50
for en fin og gjennomført blogg du har! :)
Skrevet av: Julia
19.04.2013   15:50
Så heldig du er da! Stilig bilde :)

Vil du si noe om "Back on track"?


En 16 år gammel jente som bor i Asker. Går på cheerleading og liker å ta bilder. ♥

  • venn bloglovin' kontakt  • hits