Til deg

Dagen har kommet, og du skal konfirmeres (♥) Selvom jeg ikke har kjent deg så veldig lenge, vil jeg allikevell gi deg en liten "gave"!

Jeg har som sagt ikke kjent deg så veldig lenge, men den lille tiden vi har snakket sammen har jeg blitt utrolig glad i deg! Du har på en måte blitt min andre tvilling, plassert nesten 500km borte. Vi har aldri møtt hverandre, men det gjør ikke noe! Vi kan likevell ha det gøy, få latterkrampe og snakke sammen (nesten) så mye vi vil (♥)Den siste uken har vært en av de beste i livet mitt, det skal du vite! Vi har snakket sammen hver dag, blitt gale, overlykkelige og *besvimt* :P Jeg har gått rundt med et smil om munnen nesten hele tiden, og du vet nok allerede grunnen (♥) Tusen tusen takk for at du er en av mine beste venner Annika, og gratulererer så utrolig mye med konfirmasjonen! Håper dagen blir superbra, det fortjener du!
Uansett vil du alltids være min BBG, hihi (interne greier) (♥)

Så mååååå jo alle ta turen innom Annika's blogg da, og gjøre henne enda gladere med masse hyggelige kommentarer! Hihi ^^


      04.05.2013
  • 10:24
  • I kategorien: Julia
  • Kommentarer: 2
Skrevet av: Annika
04.05.2013   15:21
Aweeee! <3 TUUSEN TAKK! (Dårlig samvittighet for at jeg ikke gjorde noe for deg :() Kan ikke skrive så mye nå, er midt i konfirmasjonen og er litt opptatt, men måtte jo si taaaakk :D Tuuusen takk igjen, og jeg har forresten noen skikkelig gode nyheter :D Skal si det så snart jeg får muligheten! <3
Skrevet av: Julia
04.05.2013   16:40
Du er så snill, Julia! :) Ser nok at Annika ble glad! Første gang jeg så på bloggen hennes minte det meg litt om deg faktisk.. :3 Ehe!

Vil du si noe om "Til deg"?


En 16 år gammel jente som bor i Asker. Går på cheerleading og liker å ta bilder. ♥

  • venn bloglovin' kontakt  • hits