Give me a deksel


1  2  3  4  5

Vil noen være så snill å kjøpe hele idiwa.se til meg? Neida, haha, men de har såå mange fine deksler der at jeg nesten dør! Hadde ikke hatt noe imot at disse dekslene snart kom dumpende ned i postkassen... hihi! (♥) Favorittsitatet mitt for tiden er "everything happens for a reason", jeg har helt dilla på rosa og galaxy-mønster... og et sånt lommebok-deksel har jeg ønsket meg helt siden jeg kjøpte iPhonen min i høst! De 3 første dekslene ovenfor er designet av Malin Wallberg, og jeg håper virkelig hun designer flere! Er helt forelsket i alle de nye dekslene (♥) Og nå til sommeren passer det jo perfekt med en sånn mobilveske hengende rundt halsen, jeg roter nemlig alltid bort mobilen min *kremt*, men da vet man hvor man har den! Det skader jo ikke at dekslene ikke er særlig dyre heller, hihi (♥) Hvis dere skulle lure har de ikke bare deksler til iPhone, men til både Samsung, Htc og Sony! Min favoritt dekselbutikk - helt klart (♥) 

Hvilket deksel likte du best?


      05.06.2013
  • 16:14
  • I kategorien: Julia
  • Kommentarer: 4
Skrevet av: Maria Jansen
05.06.2013   17:10
Sååå fine deksler! Likte det til venstre best :)
Skrevet av: Thea
05.06.2013   17:26
åååh mange fine, digget de to første :D Men om du skal kjøpe sånn veske bør du ikke kjøpe sånn på bildet (da treffer du ikke de borteste bokstavene) men du bør kjøpe en sånn med "deksel" bak og ikke foran på iphonen om du skjønner :)
05.06.2013   17:36
Så mye fint de hadde på den siden, og prisene var ikke så verst heller :-D Likte veldig godt nr 3, hihi!
Skrevet av: Julia
05.06.2013   18:56
Når close-up filteret mitt kom fikk jeg sånn der lapp der det var sånn der.. eh, hva heter det? :3 Iallefall, så var det skikkelig fine deksler, men har ikke sett der inne enda.. ^^

Vil du si noe om "Give me a deksel"?


En 16 år gammel jente som bor i Asker. Går på cheerleading og liker å ta bilder. ♥

  • venn bloglovin' kontakt  • hits