A dream came true yesterday

Egentlig kan ikke konserten igår beskrives med ord, det har såvidt gått opp for meg enda hva som har skjedd. Men jeg skal prøve å forklarte så godt jeg kan, så får dere overleve bildene med tipp topp iPhone-kvalitet!

Jeg og Annika tok toget inn til Spektrum, og sto ca 30 min i kø før de åpnet inngangene og vi kom inn! Inne kjøpte vi t-skjorte(r), plakat(er) og armbånd (de kjøpte vi egentlig ute i køen da, hihi). Vi hadde sitteplasser, derfor trengte vi ikke å være der flere timer før. 

19.30 begynte noen DJ'er å spille, de holdt på i ca 1 time... På den tiden hadde jeg rukket å drikke opp den dødsdyre brusen jeg kjøpte så jeg satt og var kjempetørst, haha. Så begynte alle lysene å slukkes for 2. gang, hele rommet ble svart og alle hylte som aldri før. Skjermen på scenen lyste opp, en kort film ble vist før scenen fyltes med røyk. Etter noe som føltes som flere år kunne man endelig se Selena komme ut av røyken, og jeg tror ikke de som ikke var der skjønner hvor mye lyd det var der inne da. Absolutt ALLE skrek, og det var helt sykt! Hvis dere vil se starten + litt av Bang bang bang kan dere trykke HER (ikke min video) (♥)

Da konserten var ferdig og vi hadde sunget/skreket oss hese kom vi til det beste med hele dagen, synes nå jeg. Siden Selena har møtt fans etter konserten i hvert eneste land, så måtte vi bare prøve å møte henne vi også. Så vi fant et greit sted å stå, ikke skjønte vi at garasjen til spektrum var der vi sto men da ambulansene begynte å kjøre ut innså vi at dette mest sannsynelig var riktig sted å stå. Etter å ha stått der i en evighet kom det plutselig flere vakter, flere sikkerhetsgjerder og til og med noen politifolk. Plutselig ble døren fra garasjen åpnet, og ut kom Selena med noen fra crewet, og selvfølelig fortsatte de rett fram forbi oss (som dere kanskje ser på bildet der nede, så gikk de til ventre).

Alle der hvor vi sto (kanskje 15-20 st) begynte å rope "Selena Selena Selena" og synge Come and get it, og plutselig dukket flere skygger opp der nede. Sekundene gikk og plutselig sto de der nede alle sammen, 50 meter fra oss. Vi skrek og skrek og skrek, og det var som i sakte film at de snudde seg og begynte å gå mot oss. Det oppsto fullstending kaos og panikk, alle prøvde å trenge seg fram for å komme nærmest mulig gjerdene. Vi sto egentlig veldig langt foran, men siden jeg er såpass liten ble jeg presset bakover... Selena kom, tok et bilde med oss som sto der og sa noe (hørte ikke hva pga all skrikingen), før hun begynte å gå tilbake mot garasjen igjen. Det var virkelig det sykeste minuttet i hele mitt liv! Bildet la hun ut på instagram idag, og det er det som er øverst i dette innlegget. Hvis dere ser nøye ser dere en som ser ut som en zombie-vampyr i midten, rett bak Selena til høyre for en hånd (min hånd det også forresten, hoho)? Ja, det er ihvertfall meg... hahahahaahha. Kommer ikke over hvor tragisk jeg ser ut, skulle tro det var halloween! 

Uansett var det virkelig verdt all ventingen, det å møte henne etter konserten OG komme med på instagram-bilde er virkelig en drøm som går i oppfyllelse! Har en følese av at dette innlegget ble veldig rotete, men sånn skjer når man nesten sitter her og griner samtidlig som man skriver... og til dere som lurer så var konserten sinnsykt bra (♥)

Noen flere som var på Selena Gomez-konserten igår? 
Hvis du var, sto dere igjen og ventet etter? 


      02.09.2013
  • 17:44
  • I kategorien: Julia
  • Kommentarer: 7
02.09.2013   18:36
åå, såå heldig!! neei, jeg var ikke der:(
02.09.2013   18:53
Så gøy :-)
Skrevet av: Hege
02.09.2013   18:59
Så utrolig gøy :D Høres virkelig ut som en fantastisk opplevelse!
Skrevet av: Veronika
02.09.2013   21:00
Syyykt!Så heldig!
Skrevet av: Hanne
02.09.2013   21:46
Jeg var der!!! Så sjuuukt heldig du var som så ho såå nærme! Skulle ønske jeg også hadde vært der!!
Skrevet av: Aninsope
02.09.2013   21:48
åh det hørtes herlig ut ;) var nok ikke der nei.. du så litt skummelt ut på bilde, haha, men det er jo bare morsomt, så har man et minne, og det er jo kult å ha fått vært med !
Skrevet av: Thea
03.09.2013   15:16
hahah såååå bra du koste deg! :D

Vil du si noe om "A dream came true yesterday"?


En 16 år gammel jente som bor i Asker. Går på cheerleading og liker å ta bilder. ♥

  • venn bloglovin' kontakt  • hits