Pancakes

 photo Pancakes4_zpsa7ed6455.png photo Pancakes3_zpsd86d0b4e.png photo Pancakes5_zps727f1a1e.png

Lagde pannekaker etter > denne < oppskriften fra Maren da jeg kom hjem fra skolen, og omg så godt! (♥) Satte inn litt vaniljeyoghurt i fryseren i ca 10-15 min, blandet med kokos etter at den var blitt halvfryst og så bare voilá! Toppet det hele med nutella, "frozen yoghurt" og kokos (♥) Det A - N - B - E - F - A - L - E - S

Ellers var jeg på trening (cheerleading), og for første gang på lenge følte jeg at alt gikk virkelig bra! Ble ganske mye kaos på min stuntegruppe (jeg er flyer), så endte opp med at hele gruppen gikk i oppløsning og jeg teknisk sett sto uten gruppe. Men, heldigvis for meg får jeg lov til å fly i 1 av 2 stunteserier (på NM) og det var altså den som gikk tipptopp idag. Wiiii, elsker når treningen går "perfekt"! Hvis dere vil se video fra NM-kvalikken for 1 måned siden kan dere se den > her < (♥) 

Ellers fikk jeg endelig klærne jeg bestilte fra bikbok her om dagen! Det tok bare 2 dager og jeg eeeeelsker rask frakt, hihi (hvem gjør vel ikke det?). Viser det mest sannsynelig imorgen, men er litt usikker på om jeg skal beholde alt så er mulig jeg drar å bytter. Imorgen er det ihvertfall tapas-jentekveld, lørdag blir det muligens instameet på meg før 4 timer turn-trening, før det søndag blir 3 timer cheer. 

Har itillegg rle-prøve på skolen imorgen som jeg MÅ få en viss karakter på for å kunne nå målet mitt til sommeren og dere som kjenner meg rett vet at jeg såvidt har øvd (eheheheh) så tenker ihvertfall å lage meg litt te & kveldsmat nå før det blir litt siste wicca-pugging. Ha en fin kveld videre fininger (♥)

Har du prøvd disse pannekakene? (You should!) Går du på cheerleading (hvilket lag & posisjon)?  


      27.02.2014
  • 22:24
  • I kategorien: Foto - Mat
  • Kommentarer: 3
Skrevet av: Elise
28.02.2014   00:40
jeg går på cheerleading, men vil slutte! gøy å være flyer da:)
Skrevet av: irene
28.02.2014   20:43
åå, det ser sjuukt godt ut!! :)
Skrevet av: Hanne
09.03.2014   16:46
Hvor får du tak i sånt sugerør?

Vil du si noe om "Pancakes"?


En 16 år gammel jente som bor i Asker. Går på cheerleading og liker å ta bilder. ♥

  • venn bloglovin' kontakt  • hits