Minikjøp

 photo innkjoslashp_zps7b15bf37.png

Såå dette ble dagens "store" fangst. Haha tulla, fikk byttet det jeg skulle også men siden lyset her inne var helt g-r-u-s-o-m-t etter treningen ble de bildene helt... *ingen kommentar*. Ikke det at det over er verdens beste heller da, kommer sikkert (forhåpentligvis) til å se på det om et år og bare "HVA I SVARTE" ahah (♥) På bildet ser dere ihvertfall duftlys med vaniljesmak (smak? ehhee), origamipapir, glitter og miniklesklyper. Har tenkt på å kjøpe slike klesklyper helt siden FØR jeg kjøpte polaroidkameraet, for å henge opp bildene (på en tråd) med, haha (♥) Glitteret tenkte jeg å bruke på bilder (wii so exited!), origamipapiret til å brette svaner (er det egentlig svaner? ahah). Alt er fra TGR som vil si billigbilligbillig! (♥) 

Treningen gikk helt ok, var gøy med en annerledes trening og følte jeg forbedret flikk-flakken min ganske mye. Klarte å slå opp en strekk da noe som er ekstremt kjipt siden absolutt alle bevegelser jeg gjør nå gjør vondt... ugh. Blir vel ikke så mye turn på meg på treningen imorgen for å prøve å "friskne" til strekken noe som er veldig kjipt siden jeg virkelig vil forbedre meg innen turn, men men, det er bedre å være 100% bra til NM (om 3(!!) uker)...

Og så er det jo offisielt vår! Æææ så glad for det (♥) Kommer en februar oppsummering imorgen tror jeg, we'll see. 

Har du noe morsomt å se frem til denne måneden?


      01.03.2014
  • 22:20
  • I kategorien: Hverdag
  • Kommentarer: 5
Skrevet av: martheschanche
01.03.2014   22:21
Kule innkjøp! :)
Skrevet av: Ida
02.03.2014   08:44
Ja, skal på Gavin DeGraw konsert neste helg og 21.-23. mars skal jeg til Dublin :)
Skrevet av: irene
02.03.2014   10:42
såå fine innkjøp:)
Skrevet av: Sophie Marken
02.03.2014   11:40
fine innkjøp:)
Skrevet av: Aninsope
02.03.2014   13:05
fint innkjøp ;) oi, gratulerer med forbedring av flikkflakk! det burde jeg virkelig øve på.. men.. jeg er så dårlig på det at jeg velger å fokusere på alt det andre.. øvelse gjør jo mester, så jeg bør vel øve !

denne måneden er det ikke så mye å glede seg til egentlig.. ikke så vidt jeg vet

Vil du si noe om "Minikjøp"?


En 16 år gammel jente som bor i Asker. Går på cheerleading og liker å ta bilder. ♥

  • venn bloglovin' kontakt  • hits