Planlegging

 photo uke13_zps874664d8.png

Nå denne & neste uke er det virkelig mye på skolen, og totalt er det bare 8(!) uker til vi får vite hva vi kommer opp i skriftlig eksamen. For å ikke stresse ihjel lagde jeg planen over og under, slik at jeg kan få litt mer oversikt. Kontrollfreeeeeak. Denne helgen er det NM noe som vil si at jeg mest sannsynelig blir helt borte fra bloggen fra fredag til søndag/mandag, spørs om jeg får tid til å lage noen tidsinnstilte innlegg. Imorgen skal vi ihvertfall skrive ferdig en engelsktekst som har gått skikkelig dårlig (umotiverende tema/oppgave), før det så er siste trening (2,5 timer) før konkurransen. Blir min 2. konkurranse, ææææ grugleder meg sånn! 

På tirsdag neste uke skal jeg, som dere kan se, ha fagsamtale i naturfag, og jeg har kommet skikkelig skikkelig kort og kan så og si ingenting... Itillegg skal vi levere norsk fordypningsoppgave-manus på et foredrag som skal vare i 10(!) min uka etter, og jeg er såvidt halvveis i boken det skal handle om... wiho! Og som vanlig har vi alltid prøver/innleveringer/fremføringer på tirsdager eller fredager, alltid dagene etter cheer, haha, typisk. Menmen, nå er det jo bare litt mer enn 3 uker til påskeferien, wii! (♥)

 photo Uke14_zpsb6a45914.png

Har du mye på skolen for tiden? 
Ha en fin kveld (♥) 


      19.03.2014
  • 18:54
  • I kategorien: Julia
  • Kommentarer: 2
Skrevet av: Aninsope
19.03.2014   21:40
alltid fint med planer! kanskje jeg burde lage noen sånne jeg og.. jeg må se å få meg den personlige almanakken snart...

masse lykke til på NM! kjenner noen fra åsane seahawks og NRC tigers som skal dit også :)
Skrevet av: Maren i Kansas
21.03.2014   11:06
Herlig! lykke til på kamp og prøver:-)

Vil du si noe om "Planlegging"?


En 16 år gammel jente som bor i Asker. Går på cheerleading og liker å ta bilder. ♥

  • venn bloglovin' kontakt  • hits