NorgesMesterskap

 photo unnskyld_zpsdfa849bb.png

Åh, jeg får så dårlig samvittighet når jeg ikke blogger. Det har skjedd ganske mye i det siste, og idag ble jeg heldigvis endelig ferdig med naturfagsprosjektet vi har hatt i en del uker (fagsamtale). Følte det gikk ganske bra, så det er deilig. Nå er det "bare" en samfunnsfagsprøve på fredag igjen før "helvetesuka" starter, hehe. Neste uke er det nemlig innlevering av fordypningsoppgave i norsk (manus til et 10 mins foredrag), 2 tentamener (engelsk & norsk) og franskprøve i 2 timer. Ugh. 

I helgen var det jo NM! Vi kom på 5. plass, men kjørte feilfritt på søndag så er såååå fornøyd (♥) Sto vel egentlig på alle mine stunt på lørdag og, men fikk ikke twistet ordentlig fra det ene stuntet så landet på magen, noe som ødela så og si hele dagen. Har så altfor høye forventninger til meg selv! Var litt komisk at jeg hadde tårer i øynene når vi kom av matta begge dager, ene av "sorg" og andre av glede, haha (♥) Nå har vi begynt å øve på nye ting igjen frem til Summer Open i starten av juni, og det var såå morsomt at det gikk så bra for alle igår! Lærte et "nytt stunt"/stunserie og nesten alle sto alle gangene, wii! Imorgen skal vi kjøre NM-rutinen på en håndballkamp (Haslum - Elverum i Nadderudhallen), ææ grugleder meg. Blir sikkert kjempegøy da!

Har fortsatt ikke kjøpt/bestilt ny fjernkontroll, ugh, jeg må være tidenes lateste person. Tenkte å gjøre det nå da, siden det er så sinnsykt demotiverende å ikke ha fjernkontroll når man skal selvportrett. Har såvidt giddet å ta noen bilder at all i det siste, meeeen jeg vil klare 365-days'en min så tar et stygt bilde hver dag, haha. 

Nå skal jeg gjøre en rle-lekse og bare nyte at jeg er ferdig med naturfagen, var virkelig som om en stor stein falt av skuldrene mine da jeg var ferdig med fagsamtalen. Deilig!
Ha en fin kveld videre (♥) 

Hva har du gjort i det siste?


      25.03.2014
  • 22:06
  • I kategorien: Hverdag
  • Kommentarer: 1
Skrevet av: Aninsope
25.03.2014   22:38
høres ut som det gikk bra i NM og gratulerer med 5. plass! i det siste har jeg faktisk tatt mer bilder enn det jeg har tatt i hele år føler jeg.. har ellers bare trent, slappet av med familien og jobbet med skole.. lykke til med alle prøver, tentamener og innleveringer!

Vil du si noe om "NorgesMesterskap"?


En 16 år gammel jente som bor i Asker. Går på cheerleading og liker å ta bilder. ♥

  • venn bloglovin' kontakt  • hits