Siste mars

 photo winter_zps8ace0acc.png

Åh, der var jeg endelig ferdig med fransktentamen, noe som også vil si siste franskprøve for iår! Æææ, så deilig. Tror det itillegg gikk ganske greit så det er jo bare et stort pluss. Imorgen er det engelsktentamen (aner ikke hvor mange ganger jeg har nevnt det her nå hahah men liker å gjenta ting, hoho), og oppgavene virker helt... ugh. Egentlig er engelsk et av favorittfagene mine, så forhåpentligvis går det greit og jeg får den samme karakteren som vanlig (krysser fingrene!). Ellers klarte jeg å utsette norskfordypningsoppgaven slik at alle får 1 uke og 2 dager lenger frist (1-0 til meg hihihi), så det er også deilig. Vi har ikke så mye lekser nå disse ukene siden det er mest fokusering på tentamener, så det gjør jo bare saken bedre. 

 photo winter2_zps65ba71b6.png

Nå skal jeg snart på trening, og vet ikke om jeg nevnte det (og er for lat til å sjekke forrige innlegg, aha), men jeg ble hovedflyer i den nye pyramiden! Ææææ, får egentlig ikke lov til å avsløre så mye av rutinen/stunt fordi da kan andre lag kopiere, men kan si så mye som at det er 2 hovedflyere og 2 mellomflyere (som skal hjelpe hovedflyerne med et "triks"), og jeg ble hovedflyer! Herregud så stolt jeg er, hihi. Ellers klarte jeg PS (partner stunt, én gutt løfter én jente) for første gang uten pitch (en som hjelper deg opp) på torsdag, såååå gøy! Sto med gledestårer i øynene, haha. Og så, som om ikke alt det andre var bra nok, fikk jeg også en skikkelig bra kastegruppe og lærte meg så og si det "trikset" vi skal gjøre i kastet på kun én trening (har ikke vært flyer i kast før, med untak av noen få ganger i desember hvor det gikk skikkelig dårlig). G  ø ø ø ø ø ø ø ø ø y (♥)

Noen positive ting fra ditt liv?


      31.03.2014
  • 15:49
  • I kategorien: Hverdag
  • Kommentarer: 5
Skrevet av: Julie M Kjernsli
31.03.2014   16:07
så gøy! du virker som en herlig og positiv jentee:) stå på
Skrevet av: Aninsope
31.03.2014   17:25
oi virker som om mye spennende skjer hos deg for tiden, gratulerer som hovedflyer! :) positive ting i mitt liv.. hmm.. vel, på lørdag var jeg på grillfest hos en venninne og møtte mange hyggelige jenter og nøt livet rett og slett (trodde seriøst det var sommerferie på lørdag)
01.04.2014   14:04
Så gøy! Kjempefine bilder! Vel.. Ja,jeg har fått valp da,6 på matteinnlevering og det er vel det.. hehe..

Må bare spørre,hvilken størrelse har du på closeupfilteret? Skal kjøpe sånn til 50mm f/1.8,det er vel samme størrelse?
Skrevet av: Julia
01.04.2014   17:31
Veronika-kommenterer tilbake!: Tusen takk! Gratulerer med valp og 6'er på matteinnlevering, sykt heldig! På f/1.8 er størrelsen 52mm, mens på f/1.4 er det 58mm :)
03.04.2014   08:34
Okei,tusen takk:)

Vil du si noe om "Siste mars"?


En 16 år gammel jente som bor i Asker. Går på cheerleading og liker å ta bilder. ♥

  • venn bloglovin' kontakt  • hits