Opp og ned

Image and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPic

Denne dagen har vært skikkelig opp og ned. Våknet rundt 12 (egentlig 10 men orket ikke stå opp så sovnet igjen eheh) og hadde virkelig ikke lyst til å gjøre en dritt. Endte opp med at jeg gjorde ferdig designet mens jeg spiste frokost og hørte på gladmusikk på høyttalerene, og det hjalp faktisk, utrolig nok, masse. Senere spiste jeg banan & smeltet sjokolade (omg namnam) (♥) før jeg endte opp med å dra på shoot i skogen. Har lenge hatt en "drøm" om å utforske skogen her hvor jeg bor bedre, siden jeg teknisk sett ikke har vært lenger inn enn 50m før, haha. Og fy søren så nydelig det var! Gikk rundt i nesten 2 timer med fuglekvitter, sommerlukt og solnedgang mens jeg lurte på hvorfor i svarte granskauen jeg aldri hadde vært der før. Klarte også å sette fast ryggen i en tornebusk, omfg så grusomt vondt. Kunne ikke se hvor tornene var heller siden de var stuck på det mest umulige stedet å nå, haha. 

Kom så hjem, spiste sushi og fikk en gladnyhet. Forteller ikke mer før det er 100% bekreftet til uka tenker jeg, men dere kan jo gruble på det imens... hahaha. Nå skal jeg tøye (selvom jeg egentlig er altfor trøtt til det, ugh) og så tenkte jeg å stå opp relativt tidlig imorgen. Har nemlig planer om å bake >denne< cheesecaken før jeg skal trene ps kl 14. Må helst ha tid til å gjøre noen husoppgaver siden jeg er i et desperat behov av penger (trenger teknisk sett 1000kr til torsdag hvis jeg skal kunne kjøpe Penny board da, noe jeg har sååå lyst til). Så hvis du har noen fine tips på hvordan man kan tjene massemasse penger på under en uke så skriiik (kommenter) ut haha (♥)

Hvordan har din lørdag vært?


      26.04.2014
  • 23:52
  • I kategorien: Hverdag
  • Kommentarer: 6
Skrevet av: sunniva
27.04.2014   00:01
Så fine bilder! :)
Skrevet av: Victoria Wisløff
27.04.2014   00:31
Herlig blogg du har! Ønsker deg en super søndag :)
Skrevet av: Hanne
27.04.2014   02:02
Så fine bilder!! :) Kanskje det er mange som trenger tjenester du kan ta penger for? F.eks husarbeid?
Skrevet av: Iselin Renée
27.04.2014   07:37
Så heldig som har skogen så nærme :) Kjempe fine bilder, du er utrolig flink :)
Skrevet av: Celine
27.04.2014   10:05
Så fine bilder!! Min lørdag var spesiell siden jeg sov til 15.00..
Skrevet av: Aninsope
27.04.2014   10:09
lykke til med å skaffe pennyboard! har mer eller mindre de samme forslagene som de folk har gitt på instagram dessverre... men husoppgaver og barnevakt er en god måte å tjene penger.. kanskje du kan vaske bilen til foreldrene dine??

fin lørdag den, begynte som hjelper på en drikkestasjon for bergen city marathon, og ellers vært i familiebesøk :p

Vil du si noe om "Opp og ned"?


En 16 år gammel jente som bor i Asker. Går på cheerleading og liker å ta bilder. ♥

  • venn bloglovin' kontakt  • hits