Bergen

Image and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPic

Åhh for en fin dag dette har vært! (♥) Dro hjemmefra rundt 15-tiden og var fremme i Bergen rundt halv syv, før jeg ble hentet av Annika & moren hennes. Først satt vi bare å snakket litt før vi bestemte oss for å gå ut å ta bilder i solnedgangen! Tror vi var ute over en time og det var sååå gøy () Ble faktisk skikkelig fornøyd med mange av bildene vi tok også, wiii! Imorgen blir mest sannsynelig enda bedre og jeg kan ikke vente! Planen er å stå opp tiiiidelig for å gå til toppen av et lite fjell her og ta bilder i soloppgangen, så dra til byen. Har skikkelig skikkelig lyst på pennyboard så vi får se om jeg kjøper det eller ikke! (♥)

Hva skal du imorgen/helgen?


      01.05.2014
  • 23:50
  • I kategorien: Gleder
  • Kommentarer: 4
Skrevet av: Aninsope
02.05.2014   11:58
så herlig! jeg skal nok på en fjelltur og joggetur.. forhåpentligvis får jeg tid til å ta bilder i solnedgang jeg også, men vi får se hvordan det går med skolearbeidet... kos deg masse masse i Bergen!
Skrevet av: Julia
02.05.2014   17:06
Åååh, alle dere er så heldig som ikke har snø! :o venter bare på sommeren jeg.. Hehe :D Nydelige bilder! ♥
Skrevet av: minasphoto
02.05.2014   20:37
hhaahhhahhahah de bildene er så typisk deg. Dere er nydelige begge to!
Skrevet av: Lise
02.05.2014   22:14
så herlige bilder!

Vil du si noe om "Bergen"?


En 16 år gammel jente som bor i Asker. Går på cheerleading og liker å ta bilder. ♥

  • venn bloglovin' kontakt  • hits