Summertime sadness

Image and video hosting by TinyPic

Huff, nå er det en stund siden jeg blogget, men jeg vil påstå at jeg har en ganske god unnskyldning. På søndag, da jeg skulle fly hjem fra Bergen, ble flyet 1 time og 40 minutter forsinket, og siden jeg allerede hadde litt vondt i hodet hjalp jo ikke akkurat det... Blir alltid så sliten av å være med andre "uten pause" (det har ikke noe med personene å gjøre, for jeg hadde det kjempegøy, men kroppen og psyken blir bare utslitt etter noen dager) så da var det litt godt å komme hjem søndag kveld. Mandag hadde jeg nemlig franskfremføring, ikke akkurat noe store greier, men ille nok til at jeg gruet meg litt. Det gikk heldigvis over all forventning, wii! (♥) Dette er den mest stressende uken på hele skoleåret til nå, og derfor passer det jo ypperlig at vi har ekstratrening akkurat denne uken... haha. Var på trening på mandag, igår og hos osteopat (fysioterapeut-ish) idag, og imorgen er det trening igjen. S t r e s s! Itillegg har jeg et 10 mins norskforedrag imorgen (fordypningsoppgaven jeg snakket om for en måned siden haha), og dere som kjenner meg vet at foredrag er min største skrekk... Heldigvis er det kun presentasjon for 4-5 andre, og min gruppe virker ganske grei (♥) Fredag er det rle-fagsamtale (frivillig though, men for å trekke opp karakteren) og mandag 15 mins naturfagsforedrag... haha hvorfor MÅ det være så forbaska mange foredrag? Ugh. 

Image and video hosting by TinyPic

Dere har sikkert hørt om bade-utfordringen som surrer rundt på face? Julie ble utfordret igår, og siden jeg visste at hun skulle utfordre meg måtte jeg vel bare gi etter... haha. Derfor badet vi ved stranden her kl 8 idag morges (i regn og 3 grader) og fyyyy det var grusomt. Er itillegg forkjølet så wiho, det hjalp nok virkelig... not. Neida, men det var faktisk ganske gøy, haha (♥)

Image and video hosting by TinyPic

Nåå skal jeg jobbe med norskforedraget (aldri hatt et foredrag på 10 min før og det imorgen skal vare 10 min så det sier vel litt om hvor mye jeg gruer meg) og forhåpentligvis går det bra! Blir uansett sååååå deilig å bli ferdig med enda en vurdering, og spesielt det nest siste foredraget i 10. klasse! 

Har du mye stress på skolen nå?


      07.05.2014
  • 19:45
  • I kategorien: Selvportrett
  • Kommentarer: 7
Skrevet av: Martine
07.05.2014   19:51
Du er skikkelig pen! Stress på skolen? Ja, gjett! Hadde satt pris på om du hadde sjekket ut bloggen min!
Skrevet av: Aninsope
07.05.2014   19:55
Er det bare meg eller har du ufattelig mange innleveringer/foredrag/presentasjoner på skolen din?... Masse lykke til iallfall, synes det er utrolig at du har tid til alt det ;)
Skrevet av: Julia
07.05.2014   19:58
Aninsope: Hahaha, vi har det! Føler vi har det hele tiden selv haha xD Takk! <3
Skrevet av: sunniva
07.05.2014   20:04
Jaa, har så mange innleveringer, prøver og fremføringer.. men snart sommerferie! ♥
Skrevet av: Revoltini
07.05.2014   21:45
Åh, de bildene var fine! Jeg tror at alle har litt stress på skolen nå, skal jeg være ærlig. Lykke til med foredraget da <3 <3
08.05.2014   12:39
Nydelige bilder!

Hadde forresten satt kjempe stor pris på om du tok en titt innom min blogg også :-) Ha en fortsatt kjempe fin dag videre, vakre deg!
08.05.2014   14:21
Åh,utrolig fine bilder,elsker lyset! Har to prøver og to innleveringer,så er litt stress,men er ferdig med en og kan det som er på ene prøven! Lykke til iværtfall:)

Vil du si noe om "Summertime sadness"?


En 16 år gammel jente som bor i Asker. Går på cheerleading og liker å ta bilder. ♥

  • venn bloglovin' kontakt  • hits