When the sun goes down

Image and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPic

Huff, dette har vært en av de ugh'este dagene på så lenge jeg kan huske. Var helt tømt for krefter da jeg kom hjem etter treningen igår, klarte ikke å gjøre annet enn å dusje og legge meg... hadde håpet på at søvnen hjalp litt og at jeg skulle være bedre da jeg våknet idag, men neeeida. Var faktisk verre, ugh. Våknet med 0 krefter, migrene (får det veldig lett når bihulene er tette), tett nese og smerter i så og si hele kroppen. Det verste var egentlig at jeg frivillig hadde bedt om å ha en ekstra vurdering i rle idag (fagsamtale) som jeg ikke fikk gjennomført... itillegg til at vi skulle jobbe med innleveringer i 2 ulike fag i totalt 2,5 time idag... ugh. 

Jeg hadde egentlig en del planer for helgen, jentekveld idag, cake pops-laging imorgen, photoshoot og selvfølgelig lage & øve på naturfagsforedraget. Men det eneste jeg har gjort idag er å sove og ligge på sofaen og se ut i luften, orket ikke engang være på mobilen (eller pcen for den saks skyld)... får virkelig krysse fingrene for at jeg blir bedre til imorgen! Eneste positive med denne dagen var at jeg fikk billetter til Cody Simpson sin konsert her i Norge (21. juni)! Æææ (♥)

Flere som er syke?
Hva skal du i helgen? 


      09.05.2014
  • 21:06
  • I kategorien: Selvportrett
  • Kommentarer: 2
Skrevet av: sunniva
09.05.2014   21:31
Har ingen spesielle planer for helgen, skal nok bare slappe av! utrolig fine bilder :)
Skrevet av: Aninsope
11.05.2014   10:46
uff da, god bedring!! har bare en forkjølelse selv, så er nok ikke så syk heldigvis.. i helgen har jeg stort sett vært på konkurranse, båttur, og øvelseskjørt ;)

Vil du si noe om "When the sun goes down"?


En 16 år gammel jente som bor i Asker. Går på cheerleading og liker å ta bilder. ♥

  • venn bloglovin' kontakt  • hits