happibird

Image and video hosting by TinyPic

Endelig endelig endelig ferdig med naturfagsforedraget! Hadde det i 1. time, og var faktisk første som holdt haha, og følte selv at det gikk helt asdfghjkl dårlig. Endte vel opp med at jeg nærmest sto og leste av arket fordi jeg kom helt ut av det fordi jeg ble så stresset, ugh. Kan vel trygt si det er et av de verste foredragene jeg har holdt, meeen tydeligvis var ikke læreren helt enig, jeg fikk nemlig 5! Whuuuut, kan ikke helt skjønne det menmen, da er ihvertfall dèt ute av verden. 

Idag er jeg heldigvis mye bedre enn jeg var i helgen, og thank god for det. Treningen gikk faktisk suuuuperbra itillegg og vi klarte ps opptil flere(!!) ganger, æææ! Ps er for dere som ikke vet det, partner stunt; èn guttt løfter èn jente. Apostrofen er sikkert feil vei idk men er for trøtt til å bry meg haha sorrynotsorry.

Eneste som gjenstår nå er da norskinnlevering imorgen, samfinnlevering på onsdag og så blir vi trukket opp til eksamen på torsdag. Æææ.  

Skjedd noe spennende i det siste for deg? 


      12.05.2014
  • 22:35
  • I kategorien: Hverdag
  • Kommentarer: 1
Skrevet av: Aninsope
12.05.2014   23:13
ooh gratulerer med både foredraget og ps ;) lykke til med alle de innleveringene!

åh, jeg var på konkurranse i helgen og fikk pers på alle øvelsene (høyde, lengde og 100 m).. synes selv at høyden søg, men jeg har jo ikke gjort det så ofte så ehe.. men jeg klarte endelig å hoppe over 4 meter i lengden!! det var mer eller mindre det eneste spennende som skjedde i helgen.

Vil du si noe om "happibird"?


En 16 år gammel jente som bor i Asker. Går på cheerleading og liker å ta bilder. ♥

  • venn bloglovin' kontakt  • hits