3 år

Image and video hosting by TinyPic

Gjett hva? Igår ble bloggen faktisk 3 år, shieet tiden flyr virkelig. Husker jeg lagde bloggen rett etter at jeg var ferdig på barneskolen og nå er jeg nettopp ferdig med ungdomsskolen, det føles helt sykt (♥)

Noe annet som har vært sykt, er det siste dagene. På torsdag var det vitnemålsutdeling og jeg gråt og gråt, hahah, var så utrolig trist å si hade til noen av de jeg har kjent lengst. På fredag dro jeg og 4 venner på vg-lista, kom til Oslo rundt 13-tiden og satt i kø siden da... haha. Vi endte opp med å komme inn i GC (tror jeg ihvertfall haha) og hadde mildt sagt ganske bra plasser (*skryt*). Siden jeg er såpass lav så jeg såvidt noe da, eheh, sucks men gikk fiiiint (♥)

Igår, lørdag, gjorde jeg også noe annet fint. Ella (venn fra Sverige) tok toget hit til Oslo så jeg møtte henne rundt 17-tiden før vi spiste på fridays. Deretter var vi på Cody Simpson ææææ (♥) Var en syk opplevelse og en av de beste konsertene jeg har vært på (ikke det at jeg har vært på så mange, eheh, men den var så koselig og rolig at det ikke kunne vært bedre). 

Nå skal jeg i en bursdag om litt mer enn 30 min så må nok skynde meg å fikse meg nå, hihi, vi snakkes (♥)

Hva har du gjort de siste dagene?


      22.06.2014
  • 15:21
  • I kategorien: Hverdag
  • Kommentarer: 2
Skrevet av: Julie Sævik
22.06.2014   17:20
såå stilig bilde !! :))

de siste dagene har jeg jobbet, shoppet og slappet av :))
22.06.2014   18:57
Kult bilde! Har lett som en gal etter rideskole/kurs og hundekurs,haha!

Vil du si noe om "3 år"?


En 16 år gammel jente som bor i Asker. Går på cheerleading og liker å ta bilder. ♥

  • venn bloglovin' kontakt  • hits