Ti

Image and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPic

Det er lenge siden jeg postet ordentlige selvportrett her. Nå er det jo en stund siden jeg la ut noe her også da, hehe. London var kjempefint forresten, og de 5 dagene jeg og mamma var der bare fløy av sted. Etter det dro jeg til Sverige og nå denne uken her har jeg vært hjemme. Faktisk er alle bildene over untatt bilde 1, 9 & 10 tatt der (Sverige), haha. Egentlig hater jeg å være der fordi det er så øde og nettet er dårlig, men nå har jeg begynt å like det litt mer i det siste. Alt er så rolig der og man får slappet heelt av (♥) Itillegg er det himmelske plasser for å ta bilder, skogen 1 min fra døra, engen 1 min, vann ( bilde 4 & 7 ) 5 min fra og ellers mange andre kule plasser. 

Jeg avsluttet også 365-days prosjektet mitt (vet ikke om jeg har nevnt det på bloggen før? Har ihvertfall gjort det på instagram heeh), noe som førte til at inspirasjonen til å ta bilder fløy til topps over natta. Så det var fint, spesielt siden jeg har slitt med inspirasjonen de siste månedene (♥)

Hvordan går det med dere for tiden? Har savnet å skrive her, hihi. 


      11.07.2014
  • 01:23
  • I kategorien: Selvportrett
  • Kommentarer: 3
Skrevet av: Edel Kristina
11.07.2014   09:59
Elsker lyset i bildene dine ♥
Skrevet av: Elin
11.07.2014   19:50
Utrolig fine bilder, du er veldig flink! :)
12.07.2014   11:16
Så fine bilder alle sammen! :)

Vil du si noe om "Ti"?


En 16 år gammel jente som bor i Asker. Går på cheerleading og liker å ta bilder. ♥

  • venn bloglovin' kontakt  • hits