Expansion

Image and video hosting by TinyPic

Noe jeg har begynt å gjøre mer og mer av i det siste er expansions, å utvide bildet. Det er egentlig mye lettere enn man tror (ihvertfall lettere enn hva jeg trodde), og tar heller ikke så lang tid. Du trenger bare noen fler bilder av selve stedet bildet er tatt (jeg pleier å holde kameraet i samme vinkel(?) og så snu det først til den ene siden og så den andre siden, så det blir 2 ekstra bilder). Disse bildene er det så bare å legge på på siden av det egentlige bildet, og viske ut der man ikke trenger å ha det osv. Hvis det ga mening? (♥)

Dette er ihvertfall det aller første blogginnlegget fra min nye mac (♥) (♥) (♥) Elsk elsk elsk. Kommer sikkert bilder senere (hvordan kan man unngå å ta bilder av en sånn skjønnhet liksom??), hihi (♥). Den andre kjøpte jeg desember 2009, og tror helt ærlig den ikke hadde levd mye lenger... bunnen hadde begynt å falle av og som dere kanskje husker var harddisken full nesten konstant, uansett hvor mye jeg slettet. Er ihvertfall såååååååå fantastisk med en ny! (♥) 

Har du noen gang laget(?) en expansion før?


      21.07.2014
  • 12:48
  • I kategorien: Selvportrett
  • Kommentarer: 2
Skrevet av: Julia
21.07.2014   16:11
Neei, jeg tror ikke jeg har laget det før! hihi :)
Skrevet av: Aninsope
21.07.2014   21:51
Stilig bilde! Har nok aldri laget en expansion før nei.. men har tatt bilder som var ment til å settes sammen til en expansion, men jeg har ikke et program som kan ordne videre med det

Vil du si noe om "Expansion"?


En 16 år gammel jente som bor i Asker. Går på cheerleading og liker å ta bilder. ♥

  • venn bloglovin' kontakt  • hits