Tanker

Igår hadde jeg migrene. Hele dagen gikk med på å være kvalm, ha vondt i hodet og ikke orke noe. Og sove da. Det fikk meg til å begynne å tenke. Tenk negative, idiotiske tanker. Fikk meg til å tvile på skolevalget mitt. Hva skjer om jeg får migrene på skolen? Jeg har ikke lenger muligheten å gå 30 min for å så være hjemme. Nei, det går ikke lenger. 

Jeg er den i gjengen som valgte skole lengst bort. Bussen går 07.12, og jeg er ikke hjemme før 16.10 (hvis jeg er heldig og ingenting er forsinket). Noen ganger lurer jeg på om det var idiotisk å velge akkurat den skolen. Det er jo minst 3 skoler nærmere som har akkurat samme linje? Er reiseveien på 1 time verdt det?

Image and video hosting by TinyPic

Kaos. Tankene flyr rundt og vet ikke hva de skal tenke. Det er som om noen har sluppet fri tusen fugler som flakser rundt i hodet mitt og ikke får komme ut. Svarte, skrikende fugler. De får meg til å tvile enda mer. Tenk om jeg ikke får noen venner? Tenk om jeg mister all energien min? Tenk om ingen liker meg, og jeg ender om som den loneren? 

Image and video hosting by TinyPic

Men det kan jo også gå helt fint. Kanskje jeg får mange venner? Kanskje den lange reiseveien virkelig er verdt det? Kanskje livet mitt blir dobbelt så bra som det allerede er, og jeg får masse energi? 

Videregående står foran meg som et gigantisk monster. Usikkerheten rundt klassen, fagene og ansvaret ligger som en tykk tåke rundt meg. 1,5 dag igjen. Men det går nok bra. Det gjør som oftest det. Jeg skal nok klare å overleve vgs jeg og.
Håper jeg ihvertfall.

(♥)


      16.08.2014
  • 11:35
  • I kategorien: Julia
  • Kommentarer: 13
Skrevet av: Aninsope
16.08.2014   12:18
det gjør du helt sikkert. fra alltid jeg har sett og hørt virker du som en utrolig søt og grei jente, en som alle blir god venn med. du kommer ihvertfall ikke til å bli en loner på skolen! jeg tror at så lenge du tro selv at det går bra, så går det bra ;) lykke til på vgs!! :D
Skrevet av: Edel Kristina
16.08.2014   12:59
Ææ, gruer meg til min tur. Men jeg tror nok du klarer det. Man er sterkere enn man tror! Også er det lite sannsynlig at alt går galt, at du ikke liker skolen, at du blir veldig forsinka hver dag, ikke får noen venner i det hele tatt, mister all energi, må hjem ofte pg.a migrene... Tror du klarer det, jeg ♥
Skrevet av: Gina CK Photography
16.08.2014   21:01
Det kommer til å gå helt fint kjære deg <3 Husker også hvordan det var i fjor, og jeg lover deg at det blir bedre så fort du er gjennom mandagen. Lykke til Julius <3
16.08.2014   23:11
Uff, migrene er forferdelig. Jeg unngår å få migreneanfall i perioder om jeg ikke bekymrer meg for å få migrene. Om jeg bekymrer meg for det får jeg det veldig ofte.

Vgs går kjempefint, det! Om du ikke kjenner noen fra før, så er det mange andre som ikke kjenner noen heller, så man blir fort kjent med folk. Vgs er noe helt annet enn ungdomsskolen, på en mye bedre måte! Lykke til <3

Hvilken linje skal du gå forresten? Gjetter på media, hehe!
Skrevet av: thea
16.08.2014   23:56
Husk at hvis du mistrives sterkt kan du alltids bytte og gå på en skole nærmere deg i vg2! Og alle andre som skal begynne i klassen din gruer seg sikkert akkurat like mye, så tror nok det skal gå heelt fint :D Du kommer til å møte masse kule nye mennesker og kanskje du får noen nye nære venner også (det fikk ihvertfall jeg!). Gled deg til masse latter, fine samtaler og nye bekjentskaper!
Skrevet av: Julia
17.08.2014   11:15
Aninsope: Åh, tusen takk! :')
Skrevet av: Julia
17.08.2014   11:16
Edel Kristina: :') Det er sant, og man bekymrer seg ofte mer enn nødvendig... takk! ?
Skrevet av: Julia
17.08.2014   11:16
Gina CK Photography: Åh, jeg håper virkelig det! Tusen takk Ginis ?
Skrevet av: Julia
17.08.2014   11:20
Hege: Hm, det med migrene har du et poeng med. Som oftest får jeg det bare i stress-situasjoner, og pleier derfor ikke ha det så ofte i ferier. Men denne har jeg hatt det en del, mye mer enn vanlig, så det er vel derfor jeg bekymrer meg ekstra mye for det... :/ men jeg skal prøve å unngå å tenke på det!
Jeg skal faktisk ikke gå media (selvom det var det som var planen fra starten), men studiespesialisering! Og forhåpentligvis går det fint, og du har virkelig et poeng der med at det er flere som ikke kjenner noen. Tusen takk! ?
Skrevet av: Julia
17.08.2014   11:21
thea: Åhh, tusen takk Thea! Det virker som om alle andre har fått mange nye venner på vgs ja, så da er det bare å satse på at det samme skjer med meg :D takk! ?
17.08.2014   12:43
Ja, jeg får det mye i stressituasjoner jeg også :/ Studiespesialisering er nok et lurt valg, det! Jeg går media og angrer veldig på valget i hvert fall. Jeg har også fått veeldig mange gode venner på vgs, så det går nok helt fint for deg også! <3
Skrevet av: Irene
17.08.2014   20:13
Skal begynne på vgs selv og har akkurat de samme tankene, men det går helt sikkert bra til slutt:)
Skrevet av: Julia
18.08.2014   12:59
Du får ha masse lykke til! Jeg ønsker deg alt godt, Julia <3

Vil du si noe om "Tanker"?


En 16 år gammel jente som bor i Asker. Går på cheerleading og liker å ta bilder. ♥

  • venn bloglovin' kontakt  • hits