TGIF

Image and video hosting by TinyPic

Oh god, tror aldri jeg har vært så glad for helg før! Dette må nok være den mest etterlengtede helgen på veldig veldig veldig mange år, og det er nå jeg begynner å skjønne de som sier at vgs er slitsomt... for ja, det er det. Merker jeg er helt utslitt etter å ha stått opp kl 6 tre dager denne uken, og neste blir det fire... woho. Kommer hjem 16.40 hver dag og går hjemmefra 7, så nesten 8 timer på skole + 2 timer reising sliter meg helt ut. Men nok om det, over til noe positivt!

Det viser seg at vi slutter tidlig akkurat på torsdager, så jeg kommer hjem 1 time før normalt! Itillegg starter treningen 1 time senere enn før, noe som vil si at jeg plutselig får veldig god tid! (♥) Treningen gikk forresten veldig fint, selvom jeg var kjempenervøs, og jeg merker det virkelig i "flyer-musklene" idag... haha. Som flyer er oppgaven å være stram hele tiden i luften, som vil si å stramme alle muskler (spesielt ben)... omg, klarer såvidt gå idag så det sier vel litt, hahaha! (♥) 

Nå skal jeg skynde meg å hjelpe til med middagen (tacoooo (♥) ) før jeg drar bort til Camilla for å møte "gamle"gjengen, gleder meg sååå mye selvom det bare er noen få dager siden jeg så de fleste, haha. Det er virkelig sant det med at man ikke vet hva man har før man "mister" det (♥) 

Skal du noe morsomt i helgen?


      22.08.2014
  • 19:04
  • I kategorien: Hverdag
  • Kommentarer: 3
Skrevet av: Edel Kristina
22.08.2014   19:06
Du klarer det :) høres gøy ut med cheer, har du skrevet innlegg om det før?
23.08.2014   10:28
Vgs er utrolig slitsomt, ja, men det blir bedre når du venner deg til det :) God helg <3
Skrevet av: Aninsope
23.08.2014   22:25
uff, jeg hadde vært dødssliten hvis jeg sto opp kl 6 hver dag.. men så legger jeg meg ganske sent også, så det hadde kanskje gått om jeg la meg tidligere (ehe..)

cheerleading virker ganske gøyt, skulle nesten ønske jeg begynte på det da jeg var yngre.. synes det er litt sent å begynne på det i en alder av 17 hehe.. GOD HELG! :D

Vil du si noe om "TGIF"?


En 16 år gammel jente som bor i Asker. Går på cheerleading og liker å ta bilder. ♥

  • venn bloglovin' kontakt  • hits