Siste august 2k14

Image and video hosting by TinyPic

Oida, fant plutselig ut at det nesten er en uke siden sist jeg logget inn på blogsoft... wopsie. Denne uken har ihvertfall flydd av sted, og det er ikke ofte jeg får tid til å sette meg ned å slappe av. Tirsdag(?) hadde jeg og Julie taco-film-date, onsdag måtte jeg gjøre masse lekser, torsdag trening og så har helgen bare gått i ett. Julie har overnattet her siden fredag, og igår var vi i Sandvika på byfesten (for første gang)! (♥) Idag har jeg gjort så mange lekser jeg kunne for den kommende uken, sett på PLL ooooog tatt bilder. Har ikke tid til å ta bilder i ukedagene lenger (buhu) så ender alltid opp med å tvinge meg selv til det på søndager, ahah. 

Planen idag var egentlig også å jogge, har endelig kommet inn i en bra rutine igjen og er sååå fornøyd med det. Men har vært skikkelig sliten i hele dag og begynner å bli forkjøla, så tror jeg dropper det... sucks siden jeg elsker å løpe, men vil heller ta det med ro i noen dager og unngå å bli syk! 

Selvom klokken ikke engang er 20 holder jeg nærmest på å sovne her jeg sitter med macen på fanget, og jeg har på følelsen av at jeg kommer til å legge meg tiiidlig idag. Nå vet jeg jo heldigvis at vi ikke starter før 10 imorgen, så det er jo deilig å få sove en time lenger enn vanlig, haha. Og klager ikke på å starte sent på mandager, hihi. Ha en fin søndag videre (♥)

Hva har du gjort i helgen?


      31.08.2014
  • 19:50
  • I kategorien: Hverdag
  • Kommentarer: 4
Skrevet av: Ida
31.08.2014   19:56
Har hatt overnattingsbesøk av lillesøster og vært på bowling med noen venninner :)
Skrevet av: erinbakke
31.08.2014   19:58
Så fint bilde! :)
Skrevet av: Aninsope
31.08.2014   23:10
oi du har hatt en tettpakket uke! ;)

denne helgen ble brukt på trening, loppemarked, og avslapping.. slappet en god del av etter at jeg kom tilbake fra klassetur på Mjølfjell, hihi
Skrevet av: Lise
01.09.2014   13:30
fiint bilde! jeg har jobbet og vært syk i helga.. :)

Vil du si noe om "Siste august 2k14"?


En 16 år gammel jente som bor i Asker. Går på cheerleading og liker å ta bilder. ♥

  • venn bloglovin' kontakt  • hits