270914

Image and video hosting by TinyPic

Endelig kan jeg puste ordentlig ut igjen. De 2 siste ukene har vært et eneste stort kaos i hodet mitt egentlig, men det ble vel aller verst da jeg kom hjem fra usa (jeg hadde det forresten veldig fint der!). Lekser for 1 uke å ta igjen, matteprøve første mattetimen tilbake, franskprøve andre fransktime osv... Har også trent ekstremt mye (for å være meg) pga noen ekstragreier med noen fra laget (2 flere treninger i uken, som jeg ikke rekker hjemmom før), som igjen fører til at jeg ikke kommer hjem før 8-tiden på mandager og fredager. Torsdager har jeg heller ikke mye tid hjemme før jeg skal på trening, så de eneste dagene jeg egentlig teknisk sett burde ha tid til å gjøre noe her hjemme er tirsdag og onsdag. Men det kommer som alltid opp et eller annet viktig jeg må gjøre på de dagene, så der forsvant de "fridagene" og. Da skjønner dere kanskje hvorfor jeg ikke har blogget noe iløpet av de siste ukene, eheheh. 

Til tross for mye stress med skole og cheer er faktisk livet veldigveldig bra om dagen! Så jeg skal virkelig ikke klage. Jeg har fått fantastiske venner på den nye skolen som virkelig lyser opp dagene, cheer går dritbra for tiden og ja, ting er ganske så bra (♥) Det at jeg fikk min første 3'er noen gang på matteprøven vi hadde denne uken gjør meg heller ikke lei meg faktisk, nei, faktisk er jeg egentlig ganske stolt. Selvom resten av klassen fikk 4, 5 og en fikk tilogmed 6, så har jeg lært og ikke sammenlikne meg med andre, og på den måten ble jeg ikke lei meg. Nå må man jo også ta i betraktning at jeg var borte de 2 siste ukene før prøven, og var 3 slurvefeil unna en 4'er, og da er jeg faktisk veldig fornøyd. Hadde aldri trodd jeg skulle si jeg ble fornøyd med en 3'er eheheheheh.  

Image and video hosting by TinyPic

Nå er det jo e-n-d-e-l-i-g ferie, og jeg kan virkelig ikke beskrive hvor glad jeg er for det. Den siste uken har vært helt forjævlig (unnskyld språket), og når man sover 6,5 time hver natt itillegg til lange og stressende (skole)dager blir ikke det en god kombinasjon... jeg visste jeg kom til å knekke, men uheldigvis skjedde det igår. Kl 10. Jeg fikk en slags rar migrene (tror jeg ihvertfall?), hjernen fungerte bare ikke, jeg sovnet sittende og var grusomt kvalm. Endte opp med å dra hjem fordi jeg ikke klarte å være på skolen, og etter 14 timer (ikke-sammenhengende) søvn våknet jeg endelig idag og følte meg uthvilt. Hurra! Og nå har jeg faktisk på følelsen av at denne ferien kommer til å bli så sinnsykt bra, så det gjør jo alt tusen ganger bedre! (♥) Idag reiser jeg på hytta, noe som er tradisjon i høstferien, oooog jeg gleder meg faktisk! Det er alltid så fint der om høsten, fargerike trær, kald fjelluft og fint vær (som oftest, haha) (♥) På fredag reiser jeg til Bergen aka til Annika (ææææææ), og denne gangen skal jeg passe på og ikke ødelegge objektivet først (hhahahaha huff).

Så som dere kanskje har skjønt, skal jeg prøve å blogge mer nå, og en av grunnene er at bloggen til Eirin inspirerer meg så sinnsykt (♥) Jeg har såvidt rørt kameraet siden jeg kom hjem forrige torsdag, men nå er det ferie som betyr mer bilder og blogging, wiii! 

Hvordan går det med dere for tiden? (♥)
Har du høstferie nå?  


      27.09.2014
  • 09:24
  • I kategorien: Hverdag
  • Kommentarer: 3
Skrevet av:
27.09.2014   09:29
Såå fint!
27.09.2014   11:56
Så fine bilder! Går veldig bra med meg for tiden,selv om jeg kunne trengt ferie nå,men vi får ikke før om to uker,og da blir det vel mer vinterferie enn høstferie,mehe.
Skrevet av: Julia
27.09.2014   17:48
Åå, heldig du som har høstferie! Vi har det etter neste uke, altså uke 41 haha :)

Vil du si noe om "270914"?


En 16 år gammel jente som bor i Asker. Går på cheerleading og liker å ta bilder. ♥

  • venn bloglovin' kontakt  • hits