Tiende i tiende to tusen og fjorten

Denne dagen... huff. Vet ikke helt hvor jeg skal starte jeg, ehhe. Vel, la oss starte fra starten, aka kl 06.45 da alarmen ringte.

Image and video hosting by TinyPic

Vi vet nok alle hvor trøtt man er etter 6 timer søvn, og vell, det var sånn jeg følte meg da jeg våknet imorges. "Heldigvis" for meg hadde vi en ekstratime etter skolen igår, noe som førte til at vi fikk avspasering første time idag ("woho"), aka jeg fikk sove 45 min lenger enn vanlig. Det var da ihvertfall en grei start, hehe.

Image and video hosting by TinyPic

Kom meg på skolen, 0 forsinkelser verken med de to bussene eller toget, wow. "Denne dagen er virkelig unik," tenkte jeg idet jeg gikk av toget akkurat presis 08.22, som er den planlagte ankomsttiden. Neida, ahahhaha, jeg tenkte ikke det. Men la oss droppe alle uviktige delaljer og hoppe til den virkelige "morroa" *kremt* not.

Kl 10 var det klart for vgs' første geografi-prøve, og selvom dette er egentlig favorittfaget mitt var jeg veldigveldig nervøs. Alt gikk vel egentlig fint heeelt til prøven ble delt ut og landet på pulten min, hehe. Hehe. Hehe. Hehe. La oss bare si at den besto av en haug av spørsmål om det jeg kunne dårligst og såvidt hadde rukket å øve på, noe som endte med at jeg egentlig følte for å tenne på hele drittprøven og la den brenne opp (gjorde ikke det da (desverre), eheh).

Vell, prøven var overstått og å si at den gikk til helv*** er en underdrivelse. Punktum. Hva gjensto da? Mini-ta-igjen-en-annen-prøve-jeg-gikk-glipp-av-i-engelsk ♥♥♥♥♥♥♥ Hadde egentlig gledet meg veldig til å få det unnagjort men tydeligvis hadde engelsklæreren andre planer og utsatte den til mandag, "woho". Som om jeg ikke har nok å gjøre neste uke allerede ♥♥♥

Image and video hosting by TinyPic

Despite the fact at alle ting på skolen gikk rett i skogen (kreativt, ikke sant? HAAH), var jeg faktisk skikkelig glad på veien hjem. Wait whaaaat? Kjøpte kaffe og skolebolle på narvesen mens jeg ventet på toget sammen med en venn fra klassen, og det fikk virkelig opp humøret. Itillegg hjelper det jo alltid å høre på Zara Larssons album "1" (ALLE MÅ HØRE DET DET ER PERFEKSJON♥♥). 

Image and video hosting by TinyPic

(meg som forbreder meg til cheer-trening hihih) tulla. 

Så da jeg kom hjem fant jeg ut at det var veldigveldig fint lys ute så bestemte meg for å utnytte det litt (og hadde jo på meg skjørt så det måtte jo også utnyttes på bilder, haha). Nå er jeg egentlig klar for å ta kvelden og sove i hundre år, men rekker bare å spise før jeg skal på trening wohoooo. Må innrømme at det har vært litt mye i det siste, spesielt med cheer, men sålenge denne treningen går bedre enn gårsdagens skal det nok gå fint ♥♥

Håper alle får en fiiiiin helg og har hatt en bedre dag enn meg! (haha) ♥

Fortell litt om din dag?


      10.10.2014
  • 18:07
  • I kategorien: Hverdag
  • Kommentarer: 4
Skrevet av: Thea- reiseblogg
10.10.2014   18:08
Ha en kjempe fin dag du og :)
Skrevet av: Julia
10.10.2014   21:53
Oi, hørtes ut som en stressende dag! Haha :)
10.10.2014   21:53
Høres jo ut som en spennende dag,hahah! Vel,min dag startet med at jeg forsov meg,kom på skolen,hadde masse musikk,og så har jeg vært resten av dagen på instagram..Hehe.
Skrevet av: Aninsope
11.10.2014   18:36
uff da, heldigvis er den geografiprøven overstått da ;) gårsdagen var helt grei den, besto for det meste av å sitte på en flyplass og vente på å kunne reise hjem fra Roma..

håper du får en fin helg! (Veldig fint antrekk du hadde på forresten)

Vil du si noe om "Tiende i tiende to tusen og fjorten"?


En 16 år gammel jente som bor i Asker. Går på cheerleading og liker å ta bilder. ♥

  • venn bloglovin' kontakt  • hits