En historisk dag

Image and video hosting by TinyPic

Noen er kanskje glade for snøen, men det er ikke jeg... en av grunnene til at jeg lagret disse bildene som "snøugh" 1, 2 og 3, haah. Igår startet ihvertfall dagen med sludd i luften og snø på bakken da jeg kom hjem (merkelig nok regnet det hele dagen på skolen, kanskje fordi det er rundt 18 km til skolen da eheheh).

Image and video hosting by TinyPic

Denne dagen derimot startet en smuuuule komisk. Møtte en venn jeg ikke hadde sett på en god stund på bussen kl 7, så det var jo en fin start. Da jeg derimot skulle gå av toget skjedde det mest komitragiske som noen gang har skjedd. La oss bare starte slik: for 2 uker siden hadde jeg et mareritt hvor jeg fortalte alle "jeg har aldri knust en mobil før" og da jeg sa det hadde jeg allerede bestilt en ny, så jeg var evig stolt over å aldri ha knust en mobil. Og akkurat etter at jeg hadde sagt det (i drømmen) klarte jeg å knuse mobilen... dere har kanskje allerede skjønt hva som skjedde?

Image and video hosting by TinyPic

Yep, jeg hadde noen små problemer med å balansere både busskortet, mobilen, treningsbag, sekk og for stor bukse som gle ned idet jeg omsider hadde kommet meg av toget, så mobilen bare føk ut av hånden og skle bortover perrongen. Først tenkte jeg ikke så mye, jeg har jo mistet den i bakken utallige ganger før, men da har jeg alltid tenkt "ikke knus ikke knus". Nå tenkte jeg bare "haha den knuser jo aldri uansett", helt til jeg tok den opp og bare "what."

Så begynte jeg å le. Jeg lo når mobilen min knuste altså. Omg. Heldigvis er det ikke så altfor ille, er bare såvidt en 4-del som er ille knust mens resten har 2 store sprekker, og den funker fortsatt så hurra for det! (ikke det at den funker så perfekt fra før av da, haha). Resten av dagen brukte jeg på å beundre den knuste iPhonenen jeg har hatt i 2 år om 1 uke, ha norskforedrag og chille i alle timer. Vi var nemlig uten lærer i 3/8 timer så kan vel ikke si at vi gjorte så altfor mye nyttig i de timene, ehehehe. Var også noe russebuss-promotering i midttimen så takk for gratis kake ♥♥

Hvordan var deres fredag? 


      17.10.2014
  • 21:12
  • I kategorien: Hverdag
  • Kommentarer: 3
Skrevet av: Ida
17.10.2014   21:16
Kjipt å knuse mobilen da! Min fredag har vært bra :-)
Skrevet av: Aninsope
17.10.2014   23:36
Haha, omtrent det samme skjedde med meg for 2 uker siden.. jeg har mistet mobilen altfor mange ganger i bakken, og så en dag når jeg løp til trening føk den ut av lommen (øreproppene reddet meg ikke denne gangen).. jeg måtte le litt da jeg så at skjermen var knust, var litt sjokket også ettersom jeg ikke forventet det

god helg!!
Skrevet av: Elin
18.10.2014   13:29
Fine bilder:)

Vil du si noe om "En historisk dag"?


En 16 år gammel jente som bor i Asker. Går på cheerleading og liker å ta bilder. ♥

  • venn bloglovin' kontakt  • hits