Naturfagsøving

Image and video hosting by TinyPic

Etter å ha jobbet med naturfag i litt over en time følte jeg at jeg kunne trenge en pause, så hvorfor ikke redigere noen bilder og fortelle litt om min dag? Så jaa, startet 10 idag fordi norsklæreren var syk, så det var jo deiiilig. Hadde gym, samf (hvor læreren også var syk, så vi gjorde bare oppgaver) og så tilslutt matte, så tirsdagene som normalt er veldig fæle, lange og kjedelige ble en smuuule kortere og bedre. Hva skjer med at alle lærere er syke fortiden btw? Haha.

Nå har jeg sittet på biblioteket i ja, litt over en time, og har fått rukket å skrive ferdig et naturfags"manus"/sammendrag som jeg tenkte å bruke som øvehjelp. Imorgen har jeg nemlig naturfagsprøve, ughhhhh. Starter 10, har prøve til 11.30, mat, film og så naturfag-fagdag resten ♥♥ Eller, har vel egentlig fagdag hele dagen men siden 1,5 time går med til prøven og halve dagen er ferdig etter det blir det nok ikke så ille!

Om litt mindre enn en time skal jeg ta toget til en sosialkveld-greie med cheer-laget, så det blir nok koselig satser jeg på ♥ Får skynde meg å utnytte den siste timen max siden jeg ikke kommer hjem før ganske sent i kveld (og garantert er ganske sliten da, haha)! Ha en fin dag videre ♥

Hvordan var din dag? 
Har dere noen fææle prøver denne uken?
(hhahah omg) 


      21.10.2014
  • 17:37
  • I kategorien: Hverdag
  • Kommentarer: 2
Skrevet av: walking disaster
21.10.2014   18:21
Dagen min har vært helt grei! Litt digg at lærerne er syke da, haha! Går ikke på skole så har ingen prøver, sånt er jeg ferdig med :)
Skrevet av: Aninsope
21.10.2014   22:34
masse lykke til med naturfagsprøven!! :)

Vil du si noe om "Naturfagsøving"?


En 16 år gammel jente som bor i Asker. Går på cheerleading og liker å ta bilder. ♥

  • venn bloglovin' kontakt  • hits