Tomt

Image and video hosting by TinyPic

De siste dagene har vært tunge. "Uvirkelige", blir vel kanskje et riktigere ord. Tankene surrer rundt så altfor fort, samtidlig som alt står stille. Mandag morgen mistet jeg en god venn. Jeg fikk aldri møtt henne, men allikevell hadde vi snakket såpass mye sammen at jeg regnet henne som en god venn. Tankene raste gjennom hodet mitt i det sekundet jeg fikk vite det, jeg ville ikke tro det, jeg nektet å tro det. Jeg sjekket desperat alle steder hvor det kunne bekreftes at det muligens ikke var sant- men jeg ble møtt av det motsatte. 

Det er først nå, 2 dager senere, at jeg har fått samlet meg. Jeg har fått mer pusterom, mer tid til å tenke, og nå føles det hele ganske fjernt. Hvordan kunne noe sånt skje? Det er fortsatt helt uvirkelig og jeg har måtte innse at hun er borte. For alltid. 

Takk for alle gangene du hjalp meg, håper du har det bedre der du er nå. ♥ Hvil i fred ♥  


      05.11.2014
  • 15:38
  • I kategorien: Julia
  • Kommentarer: 4
Skrevet av: kjopbillig
05.11.2014   15:51
Kondolerer <3
Skrevet av: Aninsope
05.11.2014   21:14
kondolerer så mye <3 kjenner igjen den følelsen når man mister noen man har blitt skikkelig nær. det er virkelig helt uvirkelig.. det går liksom aldri opp for en hva som egentlig har skjedd og hva det innebærer.. tittelen beskriver virkelig følelsen. håper det går bra med deg! det viktigste er vel å sette pris på den tiden man har tilbringet med de personene
Skrevet av: Mari Brennhovd
06.11.2014   16:39
jeg kondolerer så mye <3 jeg håper du føler deg bedre etterhvert. lykke til videre :)
Skrevet av: Gina CK Photography
06.11.2014   17:49
tenker på deg, julia <3

Vil du si noe om "Tomt"?


En 16 år gammel jente som bor i Asker. Går på cheerleading og liker å ta bilder. ♥

  • venn bloglovin' kontakt  • hits