9. desember

Image and video hosting by TinyPic

Idag er det endelig min tur til å ha dagens luke i temafoto-kalenderen! Jeg tenkte å vise dere noen små tips for å pynte rommet til jul ♥ Alle bildene er fra weheartit. 

Image and video hosting by TinyPic

Rule number one... is that you gotta have: LYSLENKER! ♥ Dette er virkelig noe av det beste jeg vet med julen, og jeg pleier å sette opp mine allerede i oktober, hehee, overexited much? Uansett, moral of the story, lyslenker lyser opp det ellers så dystre vintermørket, og gjør at mørketiden føles mer koselig enn deprimerende (synes nå ihvertfall jeg!). 

Image and video hosting by TinyPic

Rule number two... haha neida, next up is... SNØKULER! ♥ Finnes det egentlig noe som er mer jul enn snøkuler? Jeg har en stor kjærlighet for disse små (og store) julekulene, og hvis det ikke er snø ute i desember er man ihvertfall garantert snø i kulene, hahaahha.  

Image and video hosting by TinyPic

Sist men ikke minst er det viktig å huske på å fylle opp senga med puter og pledd! ♥ Å holde romme ryddig itillegg gir meg faktisk økt julestemning, ikke det at jeg er så flink på det da, for jeg roter til alt etter noen timer uansett, men bare det å rydde litt hver dag hjelper mye. Jeg tror nesten jeg må innrømme at rommet mitt er et av favorittstedene mine, nettopp fordi jeg har så mange lyslenker, snøkuler og pledd som gjør det så koselig, hahah ♥

Har du noen fler tips for å pynte rommet til jul?


      09.12.2014
  • 08:00
  • I kategorien: Gleder
  • Kommentarer: 0

Vil du si noe om "9. desember"?


En 16 år gammel jente som bor i Asker. Går på cheerleading og liker å ta bilder. ♥

  • venn bloglovin' kontakt  • hits