Influensajul

Image and video hosting by TinyPic

Hvor skal jeg begynne? Jeg har så mye jeg vil si, men jeg har virkelig null anelse om hvor jeg skal starte. Kanskje fra starten? Ja, det er nok lurt (watchout for ironien min som er så og si overalt i dette innlegget).

I starten av desember, det var vel rundt 1. uka ja, begynte jeg å føle meg skikkelig sliten hver dag. Jeg var ikke overrasket selv, for jeg visste jo grunnen som lå bak. 6 timer søvn pr natt og konstant stress de resterende 18 timene jeg var våken var vel ikke så rart ville slite meg ut. "Når jeg får sovet ut blir alt bra," tenkte jeg hele tiden. Det gikk 2 uker før jeg fikk pause, og når jeg først fikk denne pausen resulterte det i en natt på 21 timer (kall meg tornerose), og såvidt noen forbedring når jeg våknet. Jeg fikk et av de kraftigste migreneanfallene jeg har hatt på virkelig lenge, og uansett om jeg tok ibux (det pleier å hjelpe), ble jeg ikke særlig mye bedre, ikke engang etter 21 timers søvn. 

Dagene gikk, og jeg ble egentlig ikke noe bedre. Den rare migrenen oppsto om jeg var i rom med mye lyd eller generelt "stressede" rom, og selv med ibux gikk den ikke bort. Men jeg holdt ut, tenkte "snart kommer ferien, da får jeg slappet av". Siden jeg ikke ble bedre, selv med 8 timers søvn hver natt og null å gjøre på skolen, begynte jeg å mistenke utbrenthet. Men lørdag forsvant alle kreftene og jeg orket såvidt stå oppreist, itillegg til at jeg var helt ødelagt etter 4 timers besøk. Sovnet utslitt rundt 9 og sov vel rundt 12 timer, og våknet vel egentlig enda mer sliten dagen etter. 

Jaja, for å gjøre en lang historie kort har jeg altså fått influensa og er ikke særlig kry om dagen. Har vært sengeliggende noen dager og orker ikke gjøre stort annet enn å se altfor mange episoder av The secret circle (som jeg forresten er ferdig med nå:(( ). Har 0,0 julestemning og gleder meg egentlig bare til et nytt år, haha huff. Høres ut som den pessimistiske julehateren nå, jaja, det er vel sånn jeg føler meg også. 

Image and video hosting by TinyPic

Julaften imorgen, og jeg har ikke engang pakket inn en eneste gave. Jaja, det går som det går. Everything happens for a reason B-) Håper uansett at dere har en bedre jul enn meg (selvom min egentlig er ganske fin likevell altså, ikke missforstå). Og håper dere også skjønte at dette ikke var ment som et "stakkarsmegallesammen"-innlegg (okei det var kanskje det, wops), haha neida, joda. KONKLUSJONEN er ihvertfall at du ikke burde sove 6 timer pr natt og stresse, fordi det ikke blir et godt utfall ♥♥ Dagens vise ord fra meg, haha. 

Men sist men ikke minst; GOD JUL ♥


      23.12.2014
  • 17:21
  • I kategorien: Hverdag
  • Kommentarer: 2
Skrevet av: Thea Andreassen
23.12.2014   17:39
Ahh god bedring Julia! Vet hva du mener med stress, er så glad juleferien kom nå for selv om jeg sover litt mer om natta enn deg, så har jeg virkelig merka stresset den høsten her og da blir man såå fort syk! Håper ikke julen blir helt ødelagt<3
Skrevet av: Aninsope
24.12.2014   00:38
uff da, det må være litt kjipt å være syk nå! du får ha masse god bedring, og håper du får en aldeles fin julaften, grei romjul og ikke minst et fantastisk nyttår!

Vil du si noe om "Influensajul"?


En 16 år gammel jente som bor i Asker. Går på cheerleading og liker å ta bilder. ♥

  • venn bloglovin' kontakt  • hits