2014

Trodde jeg hadde publisert denne for lenge siden, jeg skrev det nemlig i starten av januar! Menmen, bedre sent enn aldri...


Image and video hosting by TinyPic

Januar
2014 startet med instameet, for så å få besøk av Annika på hytta. Vi hadde kjoleshoot i -20°, og det var vel egentlig det som skjedde i januar.

Image and video hosting by TinyPic

Februar
I februar tok jeg flere øyebilder, stjernebilder med veldig lang lukkertid og enda flere selvportrett. Lagde pannekaker og sto opp kl 6 i vinterferien for å ta selvportrett i soloppgangen, itillegg til å lage memory jar! Var også på Ellie Goulding-konsert med Gina, Marie og Sofie ♥

Image and video hosting by TinyPic

Mars
I mars ble været varmere og dagene også lengre. Jeg var i Oslo på ballkjolejakt med venner og ja, tok selvportrett. Deltok også på mitt første nm i cheerleading, hvor vi kom på 5. plass! 

Image and video hosting by TinyPic

April
I april ble alt ganske fargerikt sett fra mine øyne, jeg var på instameet og tok "masse" bilder av hvitveis. Fikk også igjen foto-inspirasjonen etter en lang pause. 

Image and video hosting by TinyPic

Mai
Mai kickstartet med kinomaraton med Divergent og Natt til 17. natt til 1. mai, åhh den kvelden var fin. Husker at vi ikke rakk bussen så vi gikk de 3 km hjem fra toget, klokka var vel rundt 00 og man kunne se soloppgangen, åhh take me back ♥ Dagen etter fløy jeg for første gang alene, til Bergen & Annika. Hadde en kjempebra langhelg der med henne og Julia, savn. Senere hadde jeg skriftlig eksamen i engelsk og vårball, og måneden ble avsluttet på en perfekt måte med at jeg tok bussen alene til Sverige og var en langhelg på sommerhytta der. 

Image and video hosting by TinyPic

Juni
I juni ble jeg interessert av trening og kosthold, tok enda fler selvportrett, spiste gode frokoster, kjøpte min første Nikepro shorts (♥) og var generelt glad. Hadde også muntlig eksamen i engelsk, og overlevde, hurra! Var på vg-lista konserten med vennegjengen, noe som jeg tror må være en av topp 5 hendelser i hele 2014. Var i Oslo med Mina for å si hade til henne og ta bilder (kom tilbake Minaaaa)... Måneden ble avsluttet med langhelg i London med mamma ♥

Image and video hosting by TinyPic

Juli
Åhh, juli må nok ha vært en av de fineste månedene på hele året. Gikk rundt og smilte stort sett hele tiden, hadde sommerfugler i magen og var så nær lykkelig man kan komme tror jeg. Tok masse selvportrett, var på Liseberg, kjøpte ny mac, var på båttur, fløy hjem i en nydelig solnedgang fra London og var for det meste på hytta i Sverige hele måneden. Selvom juli var den måneden jeg egentlig grudde meg mest til på forhånd, endte den opp med å være en av de beste! 

Image and video hosting by TinyPic

August
August startet med instameet og solnedgangshoot i en åker, for å fortsette med besøk av Annika og uendelige mengder med sjokoladedyppet frukt ♥ Startet også på vgs noe jeg grugledet meg veldig til, men som viste seg å gå helt fint.  

Image and video hosting by TinyPic

September
I september var jeg i bryllup i Usa, og jeg var så heldig å få være en uke i Chicago/Michigan. Tok en del selvportrett, gikk fjellturer i høstferien og fikk min første 3'er på skolen (og lærte at det ikke var livets undergang).  

Image and video hosting by TinyPic

Oktober
Favorittmåneden min startet med en helg hos Annika i Bergen, hvor jeg også møtte Julia igjen. Temafoto startet opp igjen og jeg var kreativ (savn). Fikk dilla på avokado og kaffe/kakao fra narvesen og avsluttet som oftest fredagene med kaffe & bolle på toget på vei hjem fra skolen. Presterte også å knuse mobilen, mehe. 

Image and video hosting by TinyPic

November
I november kom endelig den etterlengtede iPhone 6 jeg hadde bestilt, samt at jeg fikk nye vintersko (tidlig julegave). Tok få bilder og hadde generelt lite tid til ting jeg hadde lyst til å gjøre. Deltok også på Norwegian Open med cheer-laget i starten av måneden, hvor vi fikk sølv! ♥

Image and video hosting by TinyPic

Desember
Årets siste måned og jeg var fast bestemt på å gjøre det til den beste måneden ever. Om det skjedde er jeg litt i tvil om, for det gikk snarere andre veien. Hadde aldri energi og stresset altfor mye. Hadde besøk av Annika i starten av måneden og vi var i Oslo, så soloppgangen og tok bilder ♥ Møtte også Iris for første gang på lenge, det var koselig. Tok noen ytterst få selvportrett før jeg endte opp med å få influensa og ikke røre kameraet på så og si hele juleferien. Wops.  

Alt i alt var 2014 et veldig bra år for meg personlig. Det er litt trist at det er over, samtidlig som det skal bli veldig spennende å se hva det nye året har å by på. Føler jeg har vokst så utrolig mye som person i 2014, både på godt og vondt. Mest godt da. Hadde aldri forestilt meg at livet mitt skulle se ut slik som det gjør nå for eksakt et år siden, for å si det sånn! Så takk for alt 2014, du var et herlig år ♥


      31.01.2015
  • 10:33
  • I kategorien: Julia
  • Kommentarer: 6
Skrevet av: khulan Ochir
31.01.2015   11:44
sykt fine bilder! WOW
Skrevet av: Sunniva
31.01.2015   11:52
Bildene dine er så fantastiske, du er så flink!
Skrevet av: Maria Jansen
31.01.2015   16:17
Så fantastisk flotte bilder du tar!
31.01.2015   17:20
Åh, det har vært så utrolig morsomt å fått følge deg dette året(og de to andre årene jeg har fulgt deg da), gleder meg til å se hva dette året bringer!
Skrevet av: Aninsope
31.01.2015   20:32
åh så fine bilder du har tatt! De fra april var spesielt fine ;) <3
Skrevet av: Iselin Renée
01.02.2015   09:18
TALENTFULL!!!! :)

Vil du si noe om "2014"?


En 16 år gammel jente som bor i Asker. Går på cheerleading og liker å ta bilder. ♥

  • venn bloglovin' kontakt  • hits