Yoghurtlørdag

Image and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPic

Vaniljeyoghurt med varme bringebær, valnøtter, hasselnøtter og kokos 

Yoghurt-freaken er tilbake! Føler nesten det har blitt tradisjon å ta yoghurtbilder i helgene nå, haha huff. Har uansett vært fint med en liten pause! Har skjedd så mye de siste dagene, hvor det meste har vært positivt, så har egentlig hatt en ganske bra uke ♥ Sto opp 9 idag og var super-effektiv så jeg fikk gjort det meste jeg hadde planer om å gjøre, så det var deilig! Vanligvis er jeg skikkelig daff og ueffektiv på søndager (og lørdager), men siden jeg har litt lengre trening idag så følte jeg at jeg måtte utnytte tiden godt. Og så er det jo deilig når man er ferdig med alt man gjøre! Håper dere får en fin søndag videre!

Hva har dere gjort i helgen? 


      18.01.2015
  • 14:25
  • I kategorien: Foto - Mat
  • Kommentarer: 4
Skrevet av: Iselin Renée
18.01.2015   15:35
Det så utrolig godt ut! Så flink du er til å ta bilder :) Hvordan setter du sammen to bilder i ett uten å ødelegge kvaliteten? :)
Skrevet av: Julia
18.01.2015   17:02
Åh, det så utrolig godt ut!

Jeg har hatt overnatting, hihi :D
Skrevet av: Julia
18.01.2015   22:07
Iselin Renée: Åhh tusen takk! Jeg lager ett stort (hvitt) bilde i photoshop og så bare legger jeg begge bildene inn på det :)
Skrevet av: Aninsope
18.01.2015   23:44
mm nam så godt det ser ut! du er god på matbilder, de blir så klare og ser så fristende ut! i helgen har jeg stort sett trent, og vært på date ;)

Vil du si noe om "Yoghurtlørdag"?


En 16 år gammel jente som bor i Asker. Går på cheerleading og liker å ta bilder. ♥

  • venn bloglovin' kontakt  • hits