Striper og pannekaker

Image and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPic

Wow, denne uken har gått fort. Lørdag forrige uke stripet jeg håret (!!), så som dere kanskje kan se er det litt mørkere på disse bildene enn det var før. Er uansett kjempefornøyd og liker det mye bedre enn det blonde ♥

Image and video hosting by TinyPic

Uken kan vel oppsummeres med litt for mye geogebra på skolen (føler jeg tenker i geogebra nå hjelp), nye (fantastiske) sanger som har gått på repeat, konstant snøstorm, minusgrader, kake, revy, is, kake, enda fler herlige sanger, konkurranse-nervøsitet, iPhonebilder, forsinkede tog, sene busser, bilkø, sene kvelder, lite søvn, duftlys, desperatehousewives, effektivitet, biblioteket, boklesing, julegavepakkeposting og sist men ikke minst: god tid. Det er så rart hvor god tid jeg plutselig får når jeg ikke drar hjemmom før treninger, men heller tar med treningstingene på morgenen og er på biblioteket etter skolen!

Her ser dere også pannekakene jeg lagde idag, med varme, moste bringebær, nutella, kokos, mandler og valnøtter. Naam ♥ I helgen er det konkurranse, Winter Cup, og imorgen skal juniorene konkurrere, mens vi skal på søndag. Wuæ, grugleder meg sånn! Må innrømme at jeg er rimlig nervøs, menmen, konkurranser er så gøy så må prøve å nyte det! ♥ Skal rydde litt nå og så blir det å legge meg tidlig, siden jeg skal opp grytidlig imorgen og. Tviler ærlig på at jeg orker å skrive noe her imorgen kveld, men vi får se! Uansett, håper dere får en superbra helg! 

Har du noen spennende planer for helgen?


      23.01.2015
  • 20:46
  • I kategorien: Selvportrett
  • Kommentarer: 2
Skrevet av: Iselin Renée
24.01.2015   10:35
Fantastiske bilder, du er utrolig flink!! :)
Skrevet av: Sofie Holtedahl
30.01.2015   17:39
Bloggen din er så fin, Julia! <3

Vil du si noe om "Striper og pannekaker"?


En 16 år gammel jente som bor i Asker. Går på cheerleading og liker å ta bilder. ♥

  • venn bloglovin' kontakt  • hits