Sølv

Image and video hosting by TinyPic

Wow, for en helg. Vet ikke om jeg skal le eller gråte egentlig? Dagen gikk overraskende bra, stunteseriene mine sto bra på matteprøvingen (fulgte egentlig bare med på meg selv hahaha ops), og også under oppvarmingen gikk alt overraskende bra. Vi var sist i vår kategori, så det var jo selvfølgelig ganske nervepirrende. Uansett, vi gikk på matta og gjorde cheeren (ropet), noe som også gikk ganske greit. Musikken kom på, showet startet og alt gikk fortsatt forhåndsvis greit. MEN

... plutselig stoppet musikken, og jeg tror den første tanken som fôr gjennom hodet mitt var "vi må fortsette å telle". Så jada, jeg endte opp med å skrike tellingene noe jeg tror de fleste andre også gjorde, og showet fortsatte. Hadde bare musikken forblitt avskrudd hadde det vært én ting, men når den kom på sånn hver 30. sekund i helt feil sted tror jeg de fleste ble ganske forvirret. Heldigvis var også publikum så snille at de hjalp oss å telle (en smule fort da, men allikevell snilt og motiverende) ♥ Etter vi var ferdige var jeg egentlig ganske sikker på at vi kom til å komme blant de siste, men wow, vi endte opp med SØLV!? Dagens garantert største overraskelse.

Alt i alt har helgen vært kjempebra, og jeg må innrømme at det er trist den er over, samtidig som jeg gleder meg villt til å jobbe hardere mot nm. Wuæ, gleder meg!

Håper dere har hatt en fin helg! Noen som har gjort noe spennende?


      25.01.2015
  • 19:39
  • I kategorien: Gleder
  • Kommentarer: 3
Skrevet av: sunniva
25.01.2015   19:49
Åå, så utrolig gøy! tror jeg hadde fått help panikk om noe sånt hadde skjedd med meg, men det er jo utrolig bra at dere klarte å gjennomføre :) Gratulerer med sølv!
Skrevet av: Iselin Renée
25.01.2015   20:11
Gratulerer med sølv :)
Skrevet av: abbey
26.01.2015   12:12
Gratulere!!! :)

Vil du si noe om "Sølv"?


En 16 år gammel jente som bor i Asker. Går på cheerleading og liker å ta bilder. ♥

  • venn bloglovin' kontakt  • hits