1 av 12

Image and video hosting by TinyPic

You will always be my biggest 'what if'. 

Husker dere jeg snakket om å enten ha et 52-weeks prosjekt, eller muligens et 12-months prosjekt? Vell, som dere sikkert har skjønt endte jeg opp med 1-gang-i-måneden-varianten. Med tanke på hvor stressende ukene mine som oftest er, så måtte jeg innse at det mest sannsynelig bare ville stresset meg enda mer å vite at jeg skulle ta et gjennomtenkt bilde i uken, og ikke gitt meg noe glede. Dette prosjektet går altså ut på at jeg skal ta 1 godt gjennomtenkt selvportrett i måneden, altså ikke bare noe random bilde hvor jeg ser trist ut, men noe som faktisk er gjennomtenkt og gjennomført(?). 

Jeg kan ærlig innrømme at jeg ikke har hatt foto-inspirasjon på flere uker, og kameraet har for det meste ligget å støvet ned på rommet. Men igår følte jeg at det var now or never, haha, så endte opp med å ta bilder til denne ^ ideen hele 3 ganger. Først var det for lyst, så for lyst og kjedelig og så til slutt; når dagslyset var på vei bort endte jeg opp med dette bildet ♥ Og bare for å ikke forvirre dere; så JA, håret er photoshoppet :(( 

Nå skal jeg øve til 2 prøver, lage januar-oppsummering, february-goals og såå er det turntrening før den vanlige treningen ♥ Håper dere får en fin søndag! 

Hva synes du om bildet?
Har du noe lignende fotoprosjekt?


      01.02.2015
  • 11:45
  • I kategorien: Selvportrett
  • Kommentarer: 2
Skrevet av: Maria Jansen
01.02.2015   12:44
Likte bildet utrolig godt! Har ikke slikt fotoprosjekt selv, men har lyst til å prøve å få det til!

Ha en fin søndag :)
01.02.2015   18:36
Åh, synes bildet var utrolig fint og kreativt, du er så flink! Prøvde å ha 52-weeks prosjekt, men faile på uke to, får virkelig ikke til når det er så mye annet,heeh!

Vil du si noe om "1 av 12"?


En 16 år gammel jente som bor i Asker. Går på cheerleading og liker å ta bilder. ♥

  • venn bloglovin' kontakt  • hits