Cette semaine

Image and video hosting by TinyPic

1/ Lyst ute på vei til skolen ♥ 2/ Luksusshake på max ♥ 3/ Soloppgang fra bilvinduet på vei til skolen ♥ 4/ Joe&thejuice-date med Julie og Tina ♥ 5/ Soloppgang fra togvinduet ♥ 6/ Pizza med laget jeg er trener for ♥

Wow, innser nå at den første uken av februar faktisk har vært skikkelig fin! Føler at det har gått så fort, og skjønner helt ærlig ikke hvordan jeg har rukket alt jeg har rukket? Sitter igjen med tanken om én stykk sliten meg og hodepine, menmen, uken har vel i bunn og grunn vært skikkelig bra. 

Har hatt utrolig mye stressende ting på skolen denne uken, og ikke minst også utenfor skolen, så det forklarer kanskje mitt kjære fravær fra bloggen. Tror jeg regnet ut at den eneste dagen jeg dro rett hjem fra skolen var onsdag? Da rakk jeg itillegg å lage energibarer, må få tatt bilde av de idag (for de var sinnsykt gode og skikkelig sunne)! ♥

Planene for dagen er å slappe av, rydde rommet og så må jeg øve litt til matteprøven vi har på tirsdag. </3 funksjoner </3 Uansett, håper dere har hatt en super uke og får en fiin helg! 

Har du gjort noe spesielt morsomt/koselig/kult denne uken? 


      07.02.2015
  • 10:12
  • I kategorien: Hverdag
  • Kommentarer: 4
Skrevet av: sunniva
07.02.2015   10:45
så ut som en fin uke :)
Skrevet av: Iselin Renée
07.02.2015   12:17
Utrolig fine bilder :)
Skrevet av: Veronika
07.02.2015   15:37
Virker som om du har hatt en fin uke! Eneste spennende som har skjedd var vel samefolketsdag, tømmekjøring med ene forhesten min, fikk agilitysettet jeg har bestilt og stalleieren fikk valp som jeg har vært å hilst på!
Skrevet av: Aninsope
08.02.2015   00:08
både ser og høres ut som du har fått gjort mye! del gjerne oppskriften til energibarene om du vil/kan det :D

uken begynte nokså vanlig, men den avsluttes med en avslappende helg på landet og på ski med onkler, tanter og søskenbarn :)

Vil du si noe om "Cette semaine"?


En 16 år gammel jente som bor i Asker. Går på cheerleading og liker å ta bilder. ♥

  • venn bloglovin' kontakt  • hits