De siste ukene

Image and video hosting by TinyPic

Wuæ, så rart å skrive her igjen! Man skulle kanskje tro at grunnen til at jeg har vært så lenge borte har vært fordi jeg har gjort så mye kult, men det er langt fra sannheten. De siste ukene har vært noen av de kjedeligste i hele mitt liv tror jeg, så det har ikke vært stort å fortelle. Nå føler jeg uansett at jeg har helt enormt mye å si da, ahah, så tipper dette kommer til å bli langt!

For snart 7 uker siden falt jeg på hodet når jeg skulle øve stille flikk flakk, og jeg tenkte vell egentlig ikke så mye over det. Begynte å få svak hodepine hver eneste dag etter det, og smertestillende hjalp ingenting. Midt oppe i alt ble jeg også kjempeforkjøla og fikk ørebetennelse, så jeg endte opp på legevakten med en st hjernerystelse og en st ørebetennelse. Var borte fra skolen noen dager og kom heldigvis ikke opp i skriftlig eksamen, og prøvde generelt å hvile så mye som mulig. Dro på skolen igjen og endte opp med å få så sterk hodepine at jeg sov i 3 dager for å bli kvitt den (smertestillende hjalp heller ikke denne gangen), og innså at jeg virkelig ikke var klar for å dra på skolen igjen allikevel. Overlevde på mirakuløst vist cheerkonkurranse i Tyskland (som forøvrig gikk katastrofalt dårlig, haha!), og må innrømme hvor viktig jeg tror den turen var for meg psykisk. Hadde det så utrolig bra hele helgen, og jeg følte meg lykkelig for første gang på lenge. Jeg kom hjem, var enda mer borte fra skolen, og da jeg endelig bestemte meg for å komme tilbake valgte jeg smart nok den "letteste" dagen, med kun noen timers georebusløp på skolen. Hahah, nesten litt komisk når jeg tenker over det nå i ettertid, men hvem tror dere ikke endte opp med 3-dagershodepinen igjen? Huff, det er fælt å le, men med tanke på hvor komisk alt høres ut kan jeg ikke gjøre annet. 

Så nå har jeg vært hjemme siden da (starten av forrige uke), og har fått sykemelding av fastlegen. Vet helt ærlig ikke hvordan det blir med muntlig eksamen (om jeg kommer opp), med tanke på at jeg får hodepine med en gang jeg prøver å konsentrere meg i mer enn 5 minutter av gangen... Satser på å ikke komme opp! 

Det er så rart hvor mye man savner ting man aldri trodde man skulle savne, når man er syk sånn som dette. Jeg savner (faktisk) å være på skolen, jeg savner å kunne trene, jeg savner å stå opp tidlig, jeg savner å ikke miste all energien med en gang man gjør noe og jeg savner å glede meg til helg og ikke minst ferie(!!). ♥ Men samtidig føles det så feil å klage, for hallo, jeg kunne jo vært mye dårligere! Og det finnes så utrolig mange som har det verre, så å si at jeg har det helt grusomt er en ganske så kraftig overdrivelse. Jeg overlever jo.

Wuæ, det var mye tekst! Jeg har ihverttfall fått god tid til å tenke gjennom hva jeg skal gjøre med bloggen neste år, for som noen av dere kanskje vet reiser jeg på utveksling til USA til høsten! Har kommet fram til at jeg skal lage en ny blogg, slik at jeg får alt utvekslings-relatert samlet på ett sted. Det står mellom noen forskjellige navn enn så lenge, men jeg lover å fortelle hva det blir når jeg har kommet fram til det (hvis dere har forslag er det forresten bare å komme med det!) ♥

Så, hvordan går det med dere fortiden? ♥


      10.06.2015
  • 17:37
  • I kategorien: Hverdag
  • Kommentarer: 4
Skrevet av: Sofie Holtedahl
10.06.2015   18:51
så gøy at du blogger <3 masse god bedring!
Skrevet av: Celine
10.06.2015   20:34
Så kjipt! Jeg har det faktisk veldig bra for tiden :) Håper du blir bedre!!
Skrevet av: Edel Kristina
11.06.2015   12:45
Heldige deg som skal til USA! Høres utrolig gøy ut :)
Skrevet av: Aninsope
13.06.2015   01:35
uff, håper alt går bra og at du blir bedre snart! :-) kos deg masse masse i USA når den tid kommer!

Vil du si noe om "De siste ukene"?


En 16 år gammel jente som bor i Asker. Går på cheerleading og liker å ta bilder. ♥

  • venn bloglovin' kontakt  • hits