Sommerferie & sushi

Image and video hosting by TinyPic

Wuæ, endelig er fotolysten tilbake! Etter å ha begynt å lese fotoblogger og følge diverse fotoinstagrammer igjen merker jeg at jeg faktisk får lyst til å ta bilder igjen, wii! ♥ 

Image and video hosting by TinyPic

Logget inn på blogsoft for å se at en del har endret seg, blant annet kan man visst velge farge på teksten selv i selve innlegget? Woah, sykt kult! Har likevel planer om å endre litt på designet (i kveld?), føler for å muligens sette inn en header og skifte bakgrunnsfarge! 

Image and video hosting by TinyPic

Jeg kom heldigvis ikke opp i muntlig eksamen, så uken har for det meste gått til diverse lege/kiropraktor-timer, ta røntgen av nakken, ha min siste norske skoledag på nesten 1.5 år og se altfor mange episoder av glee. Vi hadde vår siste skoledag på torsdag, og kvelden ble tilbrakt hos Maria med gjengen (noe som var såå koselig) ♥ Igår var jeg på One Direction-konserten med Mina, og det var sååå bra! En litt stresset meg kjøpte billetter av en på finn på onsdag(?), så på en måte ble det ganske spontant.

Image and video hosting by TinyPic

Nå har jeg ihvertfall sommerferie og masse tid (og begynner endelig å få tilbake energien!), og har tilogmed noen ideer til kommende innlegg. Neste uke er riktignok ganske full allerede, jeg skal nemlig (endelig) ta trafikalt grunnkurs. Føler alle har tatt det utenom meg, og ville gjerne få gjort det før Usa. Smarte meg hadde nemlig store planer om å ta lappen under utvekslingsåret mitt, men fant så ut at Michigan (staten jeg skal bo i) ikke tillater utvekslingstudenter å gjøre det... jaja. 

Håper dere får en fin kveld videre! ♥ Har dere noen spennende planer for sommeren?


      20.06.2015
  • 21:26
  • I kategorien: Hverdag
  • Kommentarer: 2
Skrevet av: Kristine
20.06.2015   21:32
Oi så utrolig fine bilder!:)
Skrevet av:
21.06.2015   00:06
så koselig at du blogger igjen (: superfine bilder som alltid💕

Vil du si noe om "Sommerferie & sushi"?


En 16 år gammel jente som bor i Asker. Går på cheerleading og liker å ta bilder. ♥

  • venn bloglovin' kontakt  • hits