260615

Image and video hosting by TinyPic

Wow, tenk at det er fredag allerede! Jeg merker hvor mye fortere ukene går når man faktisk gjør noe, og jeg har virkelig savnet det innser jeg. Siden sist har jeg ihvertfall fullført trafikalt grunnkurs (mangler kun mørkedemo), tatt den siste vaksinen før Usa, vært på instameet og tatt mr (røntgen)! ♥ Jeg var jo som tidligere nevnt(?) en smule nervøs for hvordan det skulle gå på tgk, siden jeg ikke har orket noe "skolelignende" på en del uker... men heldigvis gikk det overraskende greit. Jeg skal ikke legge skjul på at hver dag har vært en god del mer slitsom enn det de siste ukene har vært, men jeg håper på at det er et godt tegn. I mine øyne blir jeg ihvertfall ikke bedre av å bare ligge i en seng og stirre i veggen (eller på mobilskjermen, *kremt*) en hel dag! 

Image and video hosting by TinyPic

Idag etter jeg hadde tatt mr møtte jeg Mina på storsenteret, og endte opp med å kjøpe litt mer enn det som var planen. En notatbok fra Søstrene Grene, en shorts fra bikbok (unnskylder meg selv med at den var på salg), tskjorte/croptop fra på h&m og et lommebok-deksel jeg har ønsket meg siden jeg kjøpte mobilen ifjor høst ♥ Jeg er nemlig typen som ikke er så glad i lommebøker, så jeg har brukt lommebokdekselet til min gamle iPhone 4s som lommebok i noen måneder nå... haha, folk ser vel en smule rart på meg når jeg står med mobilen i ene hånden og et "tomt" deksel i den andre. 

Glitterdekselet over kjøpte jeg forresten på ebay for noen uker siden! Det er et gjennomsiktig deksel "fyllt" med glitter som beveger på seg når man beveger mobilen, og jeg synes det bare er såååååå kult ♥ Eneste negative er at det har fått en del sprekker på sidene allerede, og jeg har en liten mistanke om at det kommer til å ende opp i deler når jeg prøver å ta det av... jaja, det kostet 15kr + fri frakt så kan vel ikke klage. 

Image and video hosting by TinyPic

Nå er det jo som sagt endelig helg og den skal utnyttes til å slappe mest mulig av. Drar til sommerhytta i Sverige imorgen og blir der noen dager, satser på å få tatt en del bilder der! Vurderer faktisk å gå ut ikveld (snart) og ta bilder også, men ååå som det frister mer med glee og sjokolade. Jaja, vi får se hva det blir til! 

Håper dere får en fin helg! Har dere noen spesielle planer (for helgen)? 


      26.06.2015
  • 18:13
  • I kategorien: Hverdag
  • Kommentarer: 8
Skrevet av: Eline
26.06.2015   18:15
fine bilder! ha en fin dag :)
Skrevet av: Karoe
26.06.2015   19:29
Hvor er shortsen fra? :-)
Skrevet av: Julia
26.06.2015   20:52
Karoe: bikbok!
Skrevet av: Karoe
26.06.2015   22:22
Takk :-) Forresten, veldig fin blogg! Du er utrolig flink til å ta bilder!
Skrevet av: Julia
26.06.2015   23:19
kjempefine innkjøp! :D Du får kose deg i Sverige da, og håper vi får til å møtes i sommer!! ^^
Skrevet av: Aninsope
27.06.2015   09:46
God sommer! :-)
Skrevet av: Edel Kristina
27.06.2015   17:50
Fancy deksel, elsker ebay :)
Skrevet av: Veronika
28.06.2015   19:51
Åh, elsker dekselet, ebay er elsk ahah! hadde egentlig ingen planer for helgen, men dro en tur i stallen og tok en liten roadtrip med mamma i finland haha!

Vil du si noe om "260615"?


En 16 år gammel jente som bor i Asker. Går på cheerleading og liker å ta bilder. ♥

  • venn bloglovin' kontakt  • hits