050815

Image and video hosting by TinyPic

Annika kom med flytoget ganske sent igår kveld, så det som var igjen av kvelden ble brukt til å catche up og spise boble & tortillachips (tradisjon) ♥ Vi endte også opp med å se en episode av PLL, siden jeg har stooore planer om å få sett ferdig det som har kommet ut sålangt før jeg reiser til Usa. Tror jeg egentlig har sett til midt i 4. sesong, men etter å ikke ha sett noe på et år så husker jeg ikke stort. Jaja, startet på 4. sesong for noen dager siden og har allerede kommet til 4. episode, woho! ... Jeg er virkelig ikke ser-5-sesonger-på-1-dag -typen. 

Image and video hosting by TinyPic

Idag dro vi til Oslo, og det var egentlig bare 3 butikker som sto på planen, men hehehehe, men 7 timer senere hadde jeg altfor mange poser i hendene og altfor lite penger på kortet. Må legge til at jeg faktisk kun kjøpte såkalte "nødvendige" ting da, en gave til vertsfamilien og litt annet jeg tenkte å pakke med (sokker spesielt, hahahah). 

Image and video hosting by TinyPic

Vi kom hjem rundt halv ni, og siden da har vi vært å tatt bilder ooooog spist/laget det over ♥ Vi gjorde noe lignende ifjor, men jeg må innrømme at jeg synes årets var hakket bedre.

Image and video hosting by TinyPic

Fikk også et spørsmål om jeg kommer til å blogge på denne bloggen mens jeg er i USA, og svaret er nei (haha huff, det hørtes ille ut). Det er ihvertfall ikke planen! Man vet jo aldri om jeg plutselig får kjempelyst til å ta selvportrett/portretter og poste her, men regner med at jeg ikke gjør det. Isåfall blir det jo bare positivt om jeg gjør det (ihvertfall for min egen del, haha).

Håper dere har hatt en bra dag! ♥


      06.08.2015
  • 00:09
  • I kategorien: Gleder
  • Kommentarer: 2
Skrevet av: Emilie-Therese
06.08.2015   00:18
Nydelige bilder :D
Skrevet av: Julia
07.08.2015   00:44
ååh, dere koser dere skikkelig! og det får dere fortsatt gjøre <3

Vil du si noe om "050815"?


En 16 år gammel jente som bor i Asker. Går på cheerleading og liker å ta bilder. ♥

  • venn bloglovin' kontakt  • hits