Hei

Det er nesten ett år siden jeg skrev noe her sist (what???), og da hadde jeg fire dager igjen i Norge før jeg skulle dra på utveksling. Jeg var 16 år, spent på framtiden og litt for glad i rosa. Nå er jeg 17 år, fortsatt spent på framtiden og noe som føles som flere tiår eldre enn jeg var for et år siden. Jeg har lært så utrolig mye det siste året, og det er ikke engang alt som kan beskrives med ord.

Selvom livet generelt har blitt mye bedre siden sist jeg blogget her, skulle jeg gjort mye for å kunne gå tilbake til hvordan alt var for et år siden. Det å dra på utveksling føltes så lett ut, bare rømme fra alt og alle, dra til et fremmed sted hvor ingen kjente deg - og hvor du kunne være akkurat hvem du ville. Det var vel egentlig akkurat det jeg gjorde også. 

Jeg har fortsatt hodepine ofte, jeg bekymrer meg over middels om uviktige temaer og grugleder meg veldig til skolen starter. Jeg har egentlig savnet å blogge selvom jeg er litt dratt mellom "å blogge er teit, du har vokst fra det" og "yolo gjør hva du vil", så vi får vel se hvordan dette kommer til å gå haha. Savner ihvertfall å ta bilder!! Har begynt så smått å ta litt fler i det siste (creds til Hanna som tok de over), så håper jeg klarer å holde det litt oppegående selvom skolen starter snart :-( (-: Kanskje jeg skal starte å poste fler her hmmm. Håper ihvertfall det går bra med dere (hvis det er noen igjen?)!  


      08.08.2016
  • 20:16
  • I kategorien: Hverdag
  • Kommentarer: 3
Skrevet av: Elise Amanda
08.08.2016   21:04
<3 Håper du begynner å blogge igjen!
Skrevet av: lisarorvik
08.08.2016   21:15
Så nydelig bilder :) (Har forresten ukens blogg konkurranse på min blogg nå, bli gjerne med)
Skrevet av: Iselin Renée
09.08.2016   14:21
Har savnet innleggene og bildene dine :) Hørtes ut som du har hatt et utrolig år!

Vil du si noe om "Hei"?


En 16 år gammel jente som bor i Asker. Går på cheerleading og liker å ta bilder. ♥

  • venn bloglovin' kontakt  • hits